Visina

Lukaco

Početnik
Poruka
1
Pozdravv za svee htio sam da pitam da li neko ima slicnih problema cuo sam da ljudi kako stare se smanjuju i primjetio sam da ja (nedavno napunio 17) imam osjetnu razliku u visinu ujutro i uvece i to cak 3 cm izjutra 180 uvece 177,aktivno treniramm ne teretanaa vec iskljucivoo vjezbe na vratilu i druge od kojih se ledja ne krive, povremeno se desava da imam bolove u potkoljenici i nogama, citao sam da se ljudima razlikuje visina u toku dana ali ne ovoliko pa ne znam sta je u pitanju?

Kod tebe je dobro.Razlika ujutru i uvece.Ja imam 50 g.Izmjerim se i visina 176 cm.Poslije par trenutaka se izmjerim i visina 172 cm.Zavisi na kojoj nozi stojim.Desna mi kraca 4 cm.Tako ne sjekiraj se.

Pozdravv za svee htio sam da pitam da li neko ima slicnih problema cuo sam da ljudi kako stare se smanjuju i primjetio sam da ja (nedavno napunio 17) imam osjetnu razliku u visinu ujutro i uvece i to cak 3 cm izjutra 180 uvece 177,aktivno treniramm ne teretanaa vec iskljucivoo vjezbe na vratilu i druge od kojih se ledja ne krive, povremeno se desava da imam bolove u potkoljenici i nogama, citao sam da se ljudima razlikuje visina u toku dana ali ne ovoliko pa ne znam sta je u pitanju?
Pozdrav!
Nista neobicno,razlika izmedju jutarnje i vecernje visine ce ti se smanjiti kad zavrsis period rasta, ali ce svejedno postojati. Na 180cm, 3 cm nije mnogo,nemoj da se brines. Samo nastavi sa sportom :)

Ne sekiraj se.Ujutru si svez i odmoran i stojis normalno,a uvece,posto treniras,umoran si i kicma slabije drzi telo uspravnim,a noge te bole od doskoka sa razboja i to ce vezbanjem prestati.Samo napred i zivi zivot.

smanjivanje pocinje vec od 16 godina
i smanjujes se 3 cm godisnje sve do 30 godina kada se uocava stagnacija u smanjivanju
vec od 36 37 ponovo krece smanjivanje i to galopirajuce
tako da sa 50 godina mozes ocekivati da ces biti nizi za pola metra

Back