visina

Juče nam pričao jedan stariji kolega, na radničkim banketima, kako su jedared unajmili pevaljku, ko od brda odvaljenu. Onako, dvometrašica, bucmasta, rečju, velika. Napalio se na nju, neki mali kolega, nizak i mršav i muva je. Kažu ljudi, bilo je da se upišaš od smeha, koliko je navalio na nju.

I kad je ovoj dopizdilo da ga trpi, kaže ona njemu: "Slušaj mali, dopadaš mi se i rado bih ja sa tobom, ali kad bismo se mi jebbali, izgledalo bi kao da te porađam". :lol:

Juče nam pričao jedan stariji kolega, na radničkim banketima, kako su jedared unajmili pevaljku, ko od brda odvaljenu. Onako, dvometrašica, bucmasta, rečju, velika. Napalio se na nju, neki mali kolega, nizak i mršav i muva je. Kažu ljudi, bilo je da se upišaš od smeha, koliko je navalio na nju.

I kad je ovoj dopizdilo da ga trpi, kaže ona njemu: "Slušaj mali, dopadaš mi se i rado bih ja sa tobom, ali kad bismo se mi jebbali, izgledalo bi kao da te porađam". :lol:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

:heart:
Jao, kakav prostakluk. To mi lici na da je rekla Cana (Chana).:heart:

Jao, kakav prostakluk. To mi lici na da je rekla Cana (Chana).
:heart:

Ma Cico, to je bila neka onako, lokalna devojka pevačica. I to je bilo najkasnije tokom osamdesetih godina prošlog veka. Priča je istinita po mom kolegi, jer je više starijih kolega potvrdilo to, a i sećaju se tog malog kolege. Sigurno nije bila ta, koju navodiš.

visoki ljudi su pametniji , produktivniji, kreativniji...
u svakom pogledu bolji od niskih

- - - - - - - - - -

posteniji, nisu skloni kriminalu

- - - - - - - - - -

pozrtvovani su, odani...

Back