- Poruka
- 552
za 2 meseca punim 16 godina. visok sam 172-173 .... otac mi je visok 176-177 a majka 160 . kg imam oko 70 sto mislim da je taman. e sad u poslednje vreme pocinje sve vise i vise da me nervira sto sam u drustvu jedan od najnizih ako ne skoro uvek i najnizi... 90 odsto ljudi koje vidim na ulici su visi od mene......sad sam citao dosta toga po netu..... i znam da je to najvise do genetike ali me zanima da li cu moci ja jos da rastem ili sam ja mozda na majku koja ima samo 160......i jos plus mi brada raste od cetvrtog petog razreda i ja sam u poslednje vreme stao a u petom,sestom razredom osnovne sam rastao vise....da li sam ja sad skroz stao?citao sam na netu o nekoj ja mislim grudnoj zlezdi i to kako neki ljudi ostaju zdepasti jer noge rastu kasnije a ko udje ranije u pubertet onda ga to snadje? ali opet ne znam jer moj cale kaze da je u 19 god bio visok 173 .... a sad ima 177. da li ima sanse da ja jos porastem??? i dal ce teretana nesto da me usporava......sad na leto sam isao 2 i po meseca pa sam prestao. pa sad krecem opet.. ali ne radim cucnjeve i vezbe iza glave izbegavam......citao sam negde da teretana ne moze da utice negativno..... i da li mogu da mi pomognu neke vezbe za istezanje??? kad bi visio svaki dan ili tako nesto ?????? ljudi daj pomagajte !!! hvala unapred