Visina, frka zbog jedne devojke...

Cooler than Cool

Početnik
Poruka
2
Pozdrav svima...pa ovako...sad sam zavrsio drugi srednje...i bas slucajno pre neki dan sam video jednu drugaricu iz osnovne....ona mi se mnogo svidela i po ceo dan razmisljam o njoj...ali problem je sto smo mi slicne visine...mozda sam ja visi koji centimetar....a znam da voli visoke momke....svaki bivsi joj je bio visok..ono...preko 180....inace..ja sam visok...174-5 mozda i 6...ona je cini mi se koji cm niza...ali muci me taj problem sto ona voli vise....pa jel neko moze da mi kaze kako da porastem nekoliko centimetara....da li basket...i to pomazu...stvarno mi je bitno...imam 16 godina...cale i keva mi nisu visoki...cale je malo nizi od mene...a keva 160..pozdrav.

Pozdrav svima...pa ovako...sad sam zavrsio drugi srednje...i bas slucajno pre neki dan sam video jednu drugaricu iz osnovne....ona mi se mnogo svidela i po ceo dan razmisljam o njoj...ali problem je sto smo mi slicne visine...mozda sam ja visi koji centimetar....a znam da voli visoke momke....svaki bivsi joj je bio visok..ono...preko 180....inace..ja sam visok...174-5 mozda i 6...ona je cini mi se koji cm niza...ali muci me taj problem sto ona voli vise....pa jel neko moze da mi kaze kako da porastem nekoliko centimetara....da li basket...i to pomazu...stvarno mi je bitno...imam 16 godina...cale i keva mi nisu visoki...cale je malo nizi od mene...a keva 160..pozdrav.

Jel si ti normalan znaš šta će svet da kaže?
Bolje ćeš se kotirati u društvu ako ostaneš kući i drkaš nego da te vide sa tolikom devojkom
Ima košarkaši pa nek tamo nadje tipa a i imaju više para nego ti
Nego, kako te nije sramota da otvaraš debilne nickove za ove maloumne teme sad u dvadeset i jednom veku?

1) Женско не сме да буде старије од мушког
2) Женско не сме да буде веће од мушког
3) Женско не сме да буде јаче од мушког
4) Женско не сме да буде са бољом платом од мушког

Не зато што је то клише примитиваца него су нам жене примитивне
Оволико дебила од мушкараца само примитивна мајка може да васпита
А ви жене ако имате проблема са мушкарцима поразговарајте међусобно шта радите

vidi brate tu nema pomoci..nego lepo stani na tatin novcanik dok ne budes imo svoj kesh..i nemoj bas da si fin prema ribama narocito prema tim povrsnim sto misle da visina daje neku sigurnost..malo nadrk stava i rdjavosti videces da prolazi

Stvarno ne kapiram poentu ove teme? Sta sad cekas,da ti neko da carobni stapic kako bi dobio na visini,ili da ti kaze: kreni na kosarku,za mesec dana si k'o Divac...Ne kapiram,zbog cega sam sebi nabijas neki kompleks nize vrednosti,kad cak sta vise nisi nesto preterano nizak.Isto smo godiste,pa znam o cemu pricas,ali...

Ти ћеш највероватније још да растеш. Пошто ти је 16, пробај са баскетом или одбојком. Али, то не обећава. Ја сам тренирао фудбал па сам 1.90. Зато сада пикам баскет :)

Hvala na odgovoru, a ovaj koji me je isprozivao..ne znam cemu prozivanje za nick..jednostavno sam to prvo smislio, a pitanje sam postavio zato sto sam malo nesiguran zbog visine jer znam da ta devojka voli vise momke....ona je dobra devojka....ali jednostavno voli visoke..zato i pitam kako da dobijem neki cm.

Nisu shvatili da si se zaljubio...;)
Ти ћеш највероватније још да растеш. Пошто ти је 16, пробај са баскетом или одбојком. Али, то не обећава. Ја сам тренирао фудбал па сам 1.90. Зато сада пикам баскет :)

Ovde ti je sve receno...:)

Hvala na odgovoru, a ovaj koji me je isprozivao..ne znam cemu prozivanje za nick..jednostavno sam to prvo smislio, a pitanje sam postavio zato sto sam malo nesiguran zbog visine jer znam da ta devojka voli vise momke....ona je dobra devojka....ali jednostavno voli visoke..zato i pitam kako da dobijem neki cm.

Sta fali nick-u...genijalan je ! ;) Opusti se samo!

I zamisli na kraju, dok ti porastes a u medjuvremenu nista ne preduzmes, sta ce se desiti....Pa udace se bre covece!!!..:hahaha:...Zato sad trk i batali centimetre i pokusaj da osvojis srce te devojke.... :cool:
smiley6928.gif

Back