Vishestruki orgazmi (multiple orgasm), mit ili stvarnost?

da se vratimo temi.
daklen ovako:).
ja mogu da kazem da marsovci postoje, i logicki gledano, moguce je da postoje. ali dok ne vidim jednog (a mozda ga i kresnem, otkud znam, mozda bude neki seksi marsovac:P), dok ga ne uzmem pod ruku i prosetam s njim po knezu, ne mogu da kazem da VERUJEM da postoje. dakle, empirija je majka znanja:P.
e sad, ovi sto se setaju sa marsovcima po knezu, super, samo se vi secite, nista ja lose ne kazem..
jbte..
pa ja ni sa crncem nisam prošetala pod ruku knezom pa znam da postoje.

pa to i jeste problem sto ljudi negiraju postojanje onog sto nisu videli ili doziveli :)
ma sve se moze kad se hoce...to ko kad je meni asistentkinja rekla koleginice ne moze da se spremi diplomski za deset dana...e ne moze tuki sad ces da vidis..nema spavanja deset dana i eto ti...ona ce meni da ne moze :lol:

ne negiram. da li sam negde negirala? nisam.

kako sta?
ocu da kazem da crnci postoje jer je naucno dokazano. mislim, savatan jedan, donet, ispitivan itd...izmislili jazz i tako to, znaci, ostavili neke treagove okolo, pa sport i td, mislim, ima podataka da postoje, ima snimaka, ima spotrskih dokaza, muzike, svasta nesto. a i poneki proseta beogradom.

a koje tragove su marsovci ostavili, da prostis, necu da budem vulgarna,lepo pitam, jel ima neki trag, makar neka balega il neki slicni brabonjak od nekog marsovca na ovoj planeti?:think: mozda ja nisam dobro informisana...d` izvinete, nekad je i marsovac bolji od nekih okolo, al samo dok ga savatam,leeelee ;) cu vi pricam ;)

ah, ali ja ni u africi nikada nisam bila pa znam da postoji, nikada nisam videla vbakteriju pa znam da može da mi naškodi =)
hoću reći, ne moramo sve baš lično da doživimo da bismo verovali da postoji =)
+
posle kad saznamo da nešto postoji, a godinama smo ubeđeno tvrdlili da ne, osećamo se malo stupido =D

si cula nekad za nauku? nauka ti snimi afriku pa je vidis, mozes i da odes u nju.
a ko ti je snimio marsovca?

ah, ali ja ni u africi nikada nisam bila pa znam da postoji, nikada nisam videla vbakteriju pa znam da može da mi naškodi =)
hoću reći, ne moramo sve baš lično da doživimo da bismo verovali da postoji =)
+
posle kad saznamo da nešto postoji, a godinama smo ubeđeno tvrdlili da ne, osećamo se malo stupido =D

gde ja tvrdim da marsovac ne postoji? ja kazem da cu ga savatam kad tad, cuce se :D;)

Back