light & dark
Buduća legenda
- Poruka
- 37.758
Idite vi kod teta dark da vam ona pokaze.
I ona zadovoljna i vi zadovoljne.
![]()
pa ja to pokusavam sve vreme da im kazem al neee vreeedi brate

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idite vi kod teta dark da vam ona pokaze.
I ona zadovoljna i vi zadovoljne.
![]()
jbte..da se vratimo temi.
daklen ovako.
ja mogu da kazem da marsovci postoje, i logicki gledano, moguce je da postoje. ali dok ne vidim jednog (a mozda ga i kresnem, otkud znam, mozda bude neki seksi marsovac), dok ga ne uzmem pod ruku i prosetam s njim po knezu, ne mogu da kazem da VERUJEM da postoje. dakle, empirija je majka znanja
.
e sad, ovi sto se setaju sa marsovcima po knezu, super, samo se vi secite, nista ja lose ne kazem..
jbte..
pa ja ni sa crncem nisam prošetala pod ruku knezom pa znam da postoje.
pa to i jeste problem sto ljudi negiraju postojanje onog sto nisu videli ili doziveli
ma sve se moze kad se hoce...to ko kad je meni asistentkinja rekla koleginice ne moze da se spremi diplomski za deset dana...e ne moze tuki sad ces da vidis..nema spavanja deset dana i eto ti...ona ce meni da ne moze![]()
i šta ti sad ovo znači?aha...
lepo kad si cula da postoje, negde bar...
sigurno si tako i za marsovce dobro informisana![]()
ah, ali ja ni u africi nikada nisam bila pa znam da postoji, nikada nisam videla vbakteriju pa znam da može da mi naškodi =)
hoću reći, ne moramo sve baš lično da doživimo da bismo verovali da postoji =)
+
posle kad saznamo da nešto postoji, a godinama smo ubeđeno tvrdlili da ne, osećamo se malo stupido =D
ah, ali ja ni u africi nikada nisam bila pa znam da postoji, nikada nisam videla vbakteriju pa znam da može da mi naškodi =)
hoću reći, ne moramo sve baš lično da doživimo da bismo verovali da postoji =)
+
posle kad saznamo da nešto postoji, a godinama smo ubeđeno tvrdlili da ne, osećamo se malo stupido =D
Joj bogte od orgazma do marsovaca i bakterija.
[/B]
gde ja tvrdim da marsovac ne postoji? ja kazem da cu ga savatam kad tad, cuce se![]()
ma ne pričam ja više o marsovcu =)
a ti si potegla držanje za ručicu i šetnju po knezu..
Pitanje upuceno prevashodno zenskom delu....iskustva, mishljenja...
btw ne bi bilo prvi put da nauka godinama tvrdi jedno pa se otkrije kad tad da to bas nije tako
svojevremeno ljudi proglasavani ludim kad pricali da je zemlja okrugla...elem