VISER ???

• Začetnik teme Začetnik teme dxa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dxa

Obećava
Poruka
66
Pozz svima :D Otvorio sam ovu temu da bi neko ako zna nesto o ovoj skoli napise .
Razmisljam da upise ovu skolu pa me zanima , sta misliste o skoli,jel tesko puno za ucenje(msm nista nije lako al jel ima mnogo da se uci), sto se tice prijemnog jel od onih 150 zadataka iz informatike i 50 iz matematike bude istih 15 iz inf i 5 iz mat?I druge stvari i misljenja o skoli ako neko zna nek napise .
Hvala

Prijemni je izuzetno lak. Bar trećina polaznika, da ne kažem polovina, imaće maksimalan broj bodova na prijemnom i rangiraće se prema proseku iz srednje škole. Bar je bilo tako kad sam ja upisivao tu školu 2010. Jedino ako nisu nešto menjali od tad.

Sama škola baš i nije laka, ima dosta matematike i naravno elektrotehnike. Ako ti oni idu od ruke, VIŠER ti može biti zdrava alternativa ETF.

Prijemni je izuzetno lak. Bar trećina polaznika, da ne kažem polovina, imaće maksimalan broj bodova na prijemnom i rangiraće se prema proseku iz srednje škole. Bar je bilo tako kad sam ja upisivao tu školu 2010. Jedino ako nisu nešto menjali od tad.

Sama škola baš i nije laka, ima dosta matematike i naravno elektrotehnike. Ako ti oni idu od ruke, VIŠER ti može biti zdrava alternativa ETF.
Hvala na odgovoru. Zanima me jos , jesi ti zavrsio skolu i jel radis gde , msm jel postoi mogucnost zaposljavanja sa ovom skolom i evontualno specijalistickim .
Ako jos neko ima nesto da kaze nek pise .
:)

Nisam je završio, izdržao sam samo jedan semestar i batalio. Bila mi je mnogo teška. Ali čuo sam da može da se zaposli s tom školom. E sad, koliko lako – to već, nažalost, ne znam.

Ja sada ucim srednju , telekomunikacije pa sam mislio da nastavim to na viser-u . Ali me brine kad kazes to da je bila mnogo teska . Sta smatras pod tim?Ja sam odlican i mogu da ucim al ne po ceo dan .

Stvar nije u školi, već u tome što sam ja antitalenat za matematiku. Upisao sam tu školu nadajući se da ću se baviti kompjuterima uz možda malo matiša, ali njega je bilo previše. Ako si odličan đak, imaš volju da učiš i već se baviš telekomunikacijama, nećeš imati problema (sigurno ne više nego na ETF, a sa njegovom težinom si pretpostavljam upoznat). Jedino treba, naravno, da nisi operisan od matematike kao ja, a kontam da nisi.

Stvar nije u školi, već u tome što sam ja antitalenat za matematiku. Upisao sam tu školu nadajući se da ću se baviti kompjuterima uz možda malo matiša, ali njega je bilo previše. Ako si odličan đak, imaš volju da učiš i već se baviš telekomunikacijama, nećeš imati problema (sigurno ne više nego na ETF, a sa njegovom težinom si pretpostavljam upoznat). Jedino treba, naravno, da nisi operisan od matematike kao ja, a kontam da nisi.
Ne stojim lose sa matematikom , mislim imam solidno znanje . A reci mi kad si ti polagao prijemni , od onih 150 iz inf. i 50 iz matematike na prijemnom bili isti zadaci kao na tim primerima za pripremu ili razliciti ?

2010. sam polagao, imao sam listu zadataka sa koje su se birali zadaci za prijemni. Ne sećam se da je bilo zadataka iz matematike, samo iz informatike (ili je to moglo da se bira, ne mogu tačno da se setim, ali znam da nisam radio ništa iz matematike; to me je i zbunilo kod upisa).

Back