U opticaju je brojka od samo tri.
Da li su ostali zarobljeni ili unisteni od NATO?
Ili se nesto krije.
Ili se nesto krije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brojka je sigurno veca! nije zarobljena ni jedna , a pogtovo nije unistena, ni u ovom ni u ratu u bosni! stim sto su se muslimani docepali jedne, koja nije izvucena iz kasarne, ali znam da nisu imali rakete, tj da su imali jako malo, te su ih retko koristili, ali oni su imali 1 ! a vojska rs imala je vise komada , ali kolko pojma nemam , neznam, ni koliko ima sada vojska srbije, ali znam sigurno da nijedna nije unistena , niti zarobljena, znam kada su tri izvucene iz rsk , njima je martic poklopio zagreb!hijenaa:U opticaju je brojka od samo tri.
Ili se nesto krije.
Orkan nema manu!!! to sto raspe kasetne bombe na vecu povrsinu, pa to je onaj koji je dejstvovao, namerno tako uradio, ako hoce moze da ti stavi da svih 12 raketa grune na isto mesto?! i ne koristi on samo kasetne bobmbe, vec i dosta drugih stvarcica, inace te sto nisu eksplodirale, pridji im sledeci put na pola metra pa ces videti :-) mala sala, ali one i jesu napravljene da ne eksplodiraju, vec da zaprecuju put , tj da se onemoguci iznosenje ranjenika, i setanje kontaminiranim terenom, one imaju okidac na principu magnetnog polja, i kada joj pridjes , tj narusis magnetno polje oko nje, ona se aktivira! odvratna stvarcica! inace da , sacica ljudi se borila u rsk! 25 000 ljudi za onaj front jeste sacica ljudi!HS1911:Ja sam doživio i preživio, plamen, oganj i orkan. Ne znam što je gore. stvarno ne znam. Najveći sam šok doživio kad me je poklopio plamen. Kod orkana je taj nevjerojatni niz manjih udara koji se spajaju u dugi huuuuk ekplozije. Kao da jedna ekplozija traje 2 sekunde. A kad digneš glavu , 200 metara u svakom smjeru dim, magla, krv, kaos.
Oganj, u Karlovcu sam ga doživio ali bio sam na sigurnom tako da osjećaj nije bio nešto, nisam ni zijevnio. Iako je u zgradu u kojoj sam bio, udarila raketa.
Ali zato plamen... uuh, 91. Među zgradama sam i idem doma.. minobacači su tukli već dugo i navikao sam se na njih, pričekaš tu di jesi pa onda trk, pa opet se zavučeš negdje pa pričekaš pa opet dalje.... ali budala nije ni znala da ima osim minobacača i drugih stvari. Ovi "naši" nisu imali problema s municijom a ni živaca da se zajebavaju sa ispaljivanjem po 4-8 komada.... ma deri sve od jednom... UŽAS...
samo se sijećam da kad je završilo da san osjetio toplinu na glavi iznad oka ..klasika.. pomislih da je i mene snašlo ali sam kasnije zaključio da je odbilo najbližu banderu i da je bandera u padu povukla kabel i taj me je kabel po čelu potega.
Uglavnom... Vlr-i, vbr-i ili već kako ih tko zove... jako učinkovita stvar za ne zaštićene ciljeve.
Oganj je ipak broj 1. Orkan.. hm hm..mana mu je ovo što sam ja zaključio analizirajući nakon sevga je grupiranje pogodaka, u 10x 10metara padne 7-8 zvončića onda 50 metara ništa pa opet takvo grupiranje, a kakao sam čuo i vidio!! Kod Zadra u operaciji koja je slijedila nakon operacije maslenica..protuudar ojačanog kninskog korpusa(btw. 28 tisuća ljudi je tad brojao i tad je doživio svoj maksimum brojnog stanja nakon 91., da neki ne pomisle kako se šačica ljudi branila od povampirenih ustaša), koristio se orkan na veliko ali iako je tamo tlo na mjestima dosta kamenito, ne većina ali dobar dio od tih zvončića nije se aktivira....što mu je u konačnici velika mana.
Plamen.. može ga se svugdje zavući....relativno lagan avelike moći..odlična stvar!!
Nisi me razumio, orkan ima ..koliko ono tih zvončića? nije bitno. ali bitno je da tih 300injak da ih ravnomjerno rasprši na određenu površinu a ovdje sam vidio kako su jedan do drugoga padali po nekoliko komada(desetak) na 4-5 kvadratnih metara pa onda dugo ništa. možda 30,40, čak i 50 metara ni jedan pa onda opet takav jedan grozd. I ovi koji su se uptrebljavali po zagrebu i oko zadra su bili obični, bez tog magnetnog upaljača.ZORANNS83:Orkan nema manu!!! to sto raspe kasetne bombe na vecu povrsinu, pa to je onaj koji je dejstvovao, namerno tako uradio, ako hoce moze da ti stavi da svih 12 raketa grune na isto mesto?! i ne koristi on samo kasetne bobmbe, vec i dosta drugih stvarcica, inace te sto nisu eksplodirale, pridji im sledeci put na pola metra pa ces videti :-) mala sala, ali one i jesu napravljene da ne eksplodiraju, vec da zaprecuju put , tj da se onemoguci iznosenje ranjenika, i setanje kontaminiranim terenom, one imaju okidac na principu magnetnog polja, i kada joj pridjes , tj narusis magnetno polje oko nje, ona se aktivira! odvratna stvarcica! inace da , sacica ljudi se borila u rsk! 25 000 ljudi za onaj front jeste sacica ljudi!
ZORANNS83:one imaju okidac na principu magnetnog polja, i kada joj pridjes , tj narusis magnetno polje oko nje, ona se aktivira!
konkretno za to ne znam, ali moze i telo da narusi magnetno polje naravnoObersturmfuehrer:to samo ako si terminator ili ako si napravljen od gvozdja...
da znam kakav princip koristi kada govoris o protiv tenkovskim minama, ali valjda je rec ovde o protiv pesadijskimObersturmfuehrer:hmhm
tesko, takav upaljac koristi princip velike metalne mase (brod, tenk), covek (ili ono metalno sto moze da nosi) predstavlja toliko malu nepravilnost da je zanemarljivo...
ober majku mu, znas li ti koliko mina na ovom svetu radi po tom principu? evidentno neznas.... raspitaj se , pa se vrati...a orkanova kasetna punjenja upravo taj sistem koristeObersturmfuehrer:to samo ako si terminator ili ako si napravljen od gvozdja...
brate, ja sam u Rumi bio k-dir baterije SVLR i to u doba dok je tamo bilo mnogo manje orudja tog tipa.Panzzers:Mshone Ispravka SVLR. Ja sam u rumi sluzio i imali smo 20-ak SVLR-a. Mada ga svi zovu VBR.
Pozdrav