VIse teorije - manje prakse

chika_doktor:
migud:
VesticaBG:
Dosla sam do zakljucka da muskarci pricaju o seksu non-stop, a da su u praksi vise nego jadni.
Proglase te nimfomankom ako hoces vise od jednog puta...
Ili sam ja nasla nekog bezveze tipa...
Nemam pojma :?:

Ma, to ti je ono: Pas koji laje ne ujeda!!!
Evo ja ne lajem, ali i ne ujedam..... :roll:

Slepcu, pa zbog takvih je i nastala ova tema!

VesticaBG:
Pa da me ne smatra dobrom ribom, ne bi se trudio da me smuva i ne bi bio samnom ako misli da je seks los pa ga samo otaljava.
A mozda i bi.
Kako muskarci uvek prebace problem na drugu stranu, nikad oni nisu ni za sta krivi... ccccc

Ah, ne uzrujavaj se draga moja... Zar da dobijes bore zbog `muskarcina` koji nikad nisu krivi ni za sta? Mada, kad malo razmislim i nisu. Kriv je onaj gore...zato je i stvorio zenu, jer se ucio na greskama!!!

Veoma je glupo i sebicno generalizovati sve ljude (muskarce i zene)-da su svi isti i sl. Svako je poseban i razlicit od druge osobe. Tvoj problem verovatno ne mozes resiti time sto ces reci: "kako svi muskarci pricaju samo o seksu i nijedan od njih nista ne radi". Niste se nasli u prici jedan od mogucih razloga( ma sta god to znacilo)... Jednostavno se ne kapirate, a i covek verovatno ne zna da gleda u pasulj i jos nije naucio da cita misli, pa verovatno i ne zna sta bi ti htela. Ja sam u pocetku bio veoma miran sa svojom sadasnjom devojkom... ako mogu tako da kazem, mislim naravno da sam mislio na sex ali mu nisam pridavao bas neku posebnu vaznost. Ona je mene konstantno napadala, a danas jedva da stigne da uradi nesto pored mene, posto je napaadam konstantno. Za svo vreme koliko smo zajedno mi smo pricali o sexu... ne uvek naravno, ali sam ja njoj govorio o svojim fantazijama, a i ona meni o svojim. Vremenom smo se uskladili za medalju. Znaci: ili ti covek odgovara, ali mu treba vreme ili jednostavno nista uopste za bilo koju varijantu, a to sto se lomio oko tebe da te smuva, nema nikakve veze. Najbolje je da razgovaras sa njim i ako mozes kazes mu sta ti je na umu.

ariela:
VesticaBG:
Dosla sam do zakljucka da muskarci pricaju o seksu non-stop, a da su u praksi vise nego jadni.
Proglase te nimfomankom ako hoces vise od jednog puta...
Ili sam ja nasla nekog bezveze tipa...
Nemam pojma :?:
:D Zeno ja mislila da sve znam a pojma nemam..sta da ti pricam, namestim atmosferu...kada puna ruzinih latica...sampanjac svece sve mirise ja u izdanju kakvo se samo sanja...uh...a on sedi ko klada na ivici te iste kade i kaze... da znas samo kako mi se spava...Sutradan ja u farmerkama zakopcana do grla, prehladjena nos ko babura smrkcem kijam tri para carapa na meni pritom.. i sama sebe ne mogu da gledam a on sa vrata skace ko da nikad nesto zanosnije nije video...pa uhvati kraja i pocetka...desava se svasta...Napisala Vesna Radusinovic jednu knjigu "Muskarci su ko cokolada" i tamo ima nesto sto vesto koristim kad su u pitanju traume od sexa...pronadji videces da pali :wink:

Ili sam ja lud ili tako funkcionise to sa lavicama,naravoucenije:budite prirodne, bez previse izmisljotina i montiranja, ne pali miris ruze, svece i slicnih gluposti nego meso i to zivo,nekad i krvavo... :twisted: :oops: :roll: :wink:

migud:
VesticaBG:
Pa da me ne smatra dobrom ribom, ne bi se trudio da me smuva i ne bi bio samnom ako misli da je seks los pa ga samo otaljava.
A mozda i bi.
Kako muskarci uvek prebace problem na drugu stranu, nikad oni nisu ni za sta krivi... ccccc

Ah, ne uzrujavaj se draga moja... Zar da dobijes bore zbog `muskarcina` koji nikad nisu krivi ni za sta? Mada, kad malo razmislim i nisu. Kriv je onaj gore...zato je i stvorio zenu, jer se ucio na greskama!!!
ti provereno imas "lick her licence",a.nedoye8ana feministkinja...

Back