Više prava za prostitutke

значи ти би твојој ћерки рекао да у томе нема ништа страшно?

Slut nije moja cerka :aha: Ako se moja cerka prokurva i uziva u tome :zper: nebi joj smetao :lol:

Ako na silu to radi za nekog makroa koji joj preti i prisiljava onda bi reagovao :evil:

- - - - - - - - - -

Pa da, dileje psihopate. Oni i ne treba da imaju sex.

Ne slusaj forumashice i tucaj online ili RL sve sto mozes :cool:

значи ти би твојој ћерки рекао да у томе нема ништа страшно?

A i ti fazoni cerke i sl. Svako kroji svoju sudbinu. Ja bih cerki branio mnogo toga a iako je nemam da je imam vec vidim da ce 90 posto sanse skrenuti u losim pravcima. U krajnjem slucaju bolje da je i prostitutka nego da je splavarka, sponzorka, neki frikic koji ce da se uda i razvede zbog para ili ko zna cega.

- - - - - - - - - -

Slut nije moja cerka :aha: Ako se moja cerka prokurva i uziva u tome :zper: nebi joj smetao :lol:

Ako na silu to radi za nekog makroa koji joj preti i prisiljava onda bi reagovao :evil:

- - - - - - - - - -

Ne slusaj forumashice i tucaj online ili RL sve sto mozes :cool:

Ubise me ove forumaljke. Nemoj ovo , nemoj ono, pih ovo, pih ono....

Ubise me ove forumaljke. Nemoj ovo , nemoj ono, pih ovo, pih ono....

Zato sto su Lesbian ili frigidne ili ne mogu da imaju sex iz nekog razloga i onda bi svakom da uniste Sex iz zavisti ili iz zlobe :tajna: a mozda su i muskarci iza nikova Gej ili strejt :rotf:

Kad neyebem ja da neyebes i ti :mrgreen:

Lepo sam ti govorio bro da odes na drugi sajt webCam ili SL ili tamo gde zene daju i nikad te ne osude jer zelis s njima sex :heart:

Back