Vise ni ciga svog konja ne hvali... Sad se konj sam hvali

• Začetnik teme Začetnik teme Baxuz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
njih dvoje imaju profil na faebooku. Od skoro su registrovani kao par. Na tom istom facebooku. 35 njihovih prijatelja je to lajkovalo.
Ona na svakih 3 sata stavlja novi status. Imati je kao prijatelja na facebooku moze vam ustedeti racun za kablovsku. Ona ce vas obavestiti o promeni rezulatata u mecu koji Djokovic igra. O zemljotresu. O libiji. O Japanu. O svemu. Naravno i o tome sta jede i pije u vreme ovih dogadjanja.
Sec ate se vica o japanskom turisti? Razgovaraju dva japanca.
- Kako ti je bilo na godisnjem odmoru?
- Ne znam, videcu kad razvijem slike.
E tako i ona ceka da vidi koliko ljudi lajkuje i iskomentarise njen post, pa ce znati kako se provodi u Parizu, Njujorku i gde vec
On postuje novinske clanke. O sebi.
Mlad je i uspesan. Bravo za njega! Ali vise volim ljude o kojima pricaju drugi.
24 sata njih dvoje idu kroz zivot kao da ih snima kamera velikog brata. Prave fotografije koje ne izlaze u casopisima, jer oni zapravo nikome nisu vazni, ali se slikaju. I kace po facebooku.
Na zalost, danas ako ne pricas o sebi, niko nece. Ako vec pricaju onda je to po pravilu samo lose.

Tol;bt134868:
A što te to čudi? Vecina živi jadno - neprimećeno u realnom svetu pa mora negde da eskalira sa kompleksima...
A i moderno je..realiti je sada in..u dekadenciji i blatu...pa neka se valjaju...biserje nije za njih :) :hahaha:

....ајде да се играмо ....

....за кога је бисер?

....зар он не настаје у болу и гноју --или из бола и гноја сопствене жртве ....

....ако он нешто вреди , мислим - кад настаје из континуираног уништавања и наношења бола , онда ова НАТО жгадија заиста вреди онолико --- иха !

..па онда ако је он нешто вредан и племенит ; онда је и та шкољка племенита .. дакле , ми смо племенити после бомбардовања онолико --- колико ће тек бити племенити ови што ових дана пате и гину у болу бисерном - НАТОВСКОМ ... јелда ?

eh..Lonče moje, to tvoje poliranje istinom do kvaliteta jeste bolniji put kojim se redje ide...
no jedno malo zrno peska (znači-nelagoda) se trpnjom i potom obmotavanjem zaborava i iluzije
iskreira do savršenstva i lepote...mašta može ipak sve, naravno-kada je sve kreacija naših vijuga
i sive mase desnog režnja našeg kompjutera

Tol;bt134916:
eh..Lonče moje, to tvoje poliranje istinom do kvaliteta jeste bolniji put kojim se redje ide...
no jedno malo zrno peska (znači-nelagoda) se trpnjom i potom obmotavanjem zaborava i iluzije
iskreira do savršenstva i lepote...mašta može ipak sve, naravno-kada je sve kreacija naših vijuga

:bye::klap::klap::klap:

Tol;bt134916:
iskreira do savršenstva i lepote...
mašta može ipak sve, naravno-kada je sve kreacija naših vijuga
:super::super:

Back