gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Koji ste vi trolovi! Lepo piše gore da je ZES trgovao sa radikalima i smenio sa funkcija soft radikale.Ovaj poslovnik prave da bi se uvukli svom budućem koalicionom partneru-Tomi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pazi svoj jezik....?
Ti ako si predstavnik LDPea sigurna sam da bi ti se Ceda odrekao...
UZas
Zabole me kaktus za Cedino priznanje ili odricanje. Opste je poznato da se prosecan radikalski poslanik ne pere.
Koji ste vi trolovi! Lepo piše gore da je ZES trgovao sa radikalima i smenio sa funkcija soft radikale.Ovaj poslovnik prave da bi se uvukli svom budućem koalicionom partneru-Tomi.![]()
Droidu,kakve su to intimne veze sa radikalskim poslanicima?Zabole me kaktus za Cedino priznanje ili odricanje. Opste je poznato da se prosecan radikalski poslanik ne pere.
Mali šrafčići u stranci nikad ništa ne znaju i na kraju pređu kod marginalaca kao što su Čeda,Čanak ili Batić.A otkad to vi koji niste članovi stranke znate bolje od nas koji jesmo šta se sprema?
Nikakve koalicije sa Tomom neće biti ni u ludilu, možete to da ponavljate do prekosutra ali teško da će bilo ko ozbiljan u to poverovati.
Droidu,kakve su to intimne veze sa radikalskim poslanicima?Ili si možda skupštinski frizer pa neće dođu kod tebe...visoke cene.
I pročitaj poruku posle teme,pa nastavi.![]()
Mali šrafčići u stranci nikad ništa ne znaju i na kraju pređu kod marginalaca kao što su Čeda,Čanak ili Batić.Uvek bilo.A pričali su da neće ni u koaliciju sa Gljivicom,pa je Gljivica premijer nad premijerom.
![]()
Droidu,kakve su to intimne veze sa radikalskim poslanicima?Ili si možda skupštinski frizer pa neće dođu kod tebe...visoke cene.
I pročitaj poruku posle teme,pa nastavi.![]()
Jes',ceo forum te spopada.Polomio si Q bez I,pa ne možeš da pišeš.Ma spopala me ona Lidija jedva se spasih da se ne ugusim.
Pa zato što misle da će da prsnu.Čak i ako se to desi i radikalski glasači ne budu glasali za SRS,glasaće za DSS.Bar je zadnjih godina bilo tako.A ko je to pričao? Ja sam recimo od marta te godine znala da će biti koalicije sa Ivicom (čim je krenulo šlihtanje SPS-ovcima na lokalu i pozivi na ručkove) a sad nešto ne vidim da se uvlače Tominima nego ovim drugima.
![]()
Jes',ceo forum te spopada.Polomio si Q bez I,pa ne možeš da pišeš.Budi malo ozbiljan pa prokomentariši izmene poslovnika.
![]()
Pa zato što misle da će da prsnu.Čak i ako se to desi i radikalski glasači ne budu glasali za SRS,glasaće za DSS.Bar je zadnjih godina bilo tako.![]()
Sećam se da su nekada isto pričali i JUL-ovce.Što se mene tiče ne moraju uopšte da glasaju, svejedno smo prvi![]()
Vi to iz iskustva? Ne?Mali šrafčići u stranci nikad ništa ne znaju i na kraju pređu kod marginalaca kao što su Čeda,Čanak ili Batić.Uvek bilo.A pričali su da neće ni u koaliciju sa Gljivicom,pa je Gljivica premijer nad premijerom.
![]()
Ja sam već rekao da ne odgovaram na pitanja lične prirode.Vi to iz iskustva? Ne?
Koji ste vi trolovi! Lepo piše gore da je ZES trgovao sa radikalima i smenio sa funkcija soft radikale.Ovaj poslovnik prave da bi se uvukli svom budućem koalicionom partneru-Tomi.![]()
Nisi me razočarao, čak naprotivIskreno rečeno pojma nemam šta je B komplex iz malih bočica
ali ukoliko već znaš šta je to savetujem ti da počneš da ga konzumiraš pod hitno
Test ti je stvarno toliko "težak" i "merodavan" da se ne treba hvaliti nekim uspehom na njemu. Kladim se da bi ga i retard kalibra Nataše Jovanović sasvim pristojno popunio i ispao prosečno inteligentan iako realno ima IQ na nivou šimpanze. Nego, hajde ti lepo u Mensu pa kad dobiješ potvrdu na 156+ javi se da me ubiješ u pojam
![]()
Mene samo čudi jedna stvar.
Kako to neko ko smatra da u glavi ima nešto više no konac da mu uši drži, izvede zaključak da test ovog tipa treba da bude merodavan za bilo šta a ne jedna obična zezalica koja,makoliko bezvezna,je dakako korisnija negoli voditi ovakvu bezciljnu diskusiju.
Ženska sujeta miksovana sa komplexom B prouzrokuje hemijsku reakciju koja nosi naziv.....nego slušaj,ne bi bilo loše da patentiraš ovaj tvoj nik,može tu kasnije i neka lova da se zaradi,nikad se ne zna.![]()
Nisi me razočarao, čak naprotivIskreno rečeno pojma nemam šta je B komplex iz malih bočica
ali ukoliko već znaš šta je to savetujem ti da počneš da ga konzumiraš pod hitno
Test ti je stvarno toliko "težak" i "merodavan" da se ne treba hvaliti nekim uspehom na njemu. Kladim se da bi ga i retard kalibra Nataše Jovanović sasvim pristojno popunio i ispao prosečno inteligentan iako realno ima IQ na nivou šimpanze. Nego, hajde ti lepo u Mensu pa kad dobiješ potvrdu na 156+ javi se da me ubiješ u pojam
![]()
P.S. Ja ni po čemu ne videh da je onaj rezultat što si okačio baš tvoj![]()