Visak vode

Pa zato sto su tako retardirano vaspitani..vidis po ulici na sta lice i samo salo kipi na sve strane..izgledaju 10 god starije..voze ih u skolu pod izgovorima da je opasno..sta je opasno koj moj..prelazak preko ulice sta..neko ce ih opljacka:dash:znam klinca od nekih tad 11 god nije se nikad gradskim busem vozio..ono nigde ga samog nisu pustali sve u nekom grcu napravise mentola od deteta..na adu ga nisu vodili nikad..ne zna kamen da baci u vodu covece..i onda ne radi lift krenes na neki sprat i vidis gde si..kao u cudu sta mi je..sto mi lupa srce i vrti u glavi..zuji u usima

Ista priča za basket.. Iz moje osnovne niko više ne igra, a kad je jednom došao drug koji je bio moje visine i sa kojim sam se uvek rvao za pobedu i večito smo bili izjednačeni, ja gledam kao :eek: Onako ugojio se skroz, ne može da potrči.. Šta, sad treba da mi bude satisfakcija da te pobedim? Blah.. Osećao sam se kao kapetan Kuka u filmu kad vidi Petra Pana koji se ugojio i nije mu dostojan protivnik više xD
Mislim, ni ja ne igram redovno više, ali u formi sam..
Ja ako se ne istrčim ili ne vežbam više od par dana imam osećaj da kržljam bukvalno, buđam :lol:

E a za vožnju u školu je tek priča.. Ja kad sam išao baš se retko dešavalo da nekoga dovezu kolima, zima nije izuzetak, možda samo neko jako nevreme.. Sad kad prođem pored škole, sve automobil do automobila, roditelji čekaju svoju decu posle škole :roll: A niti je Harlem u pitanju niti je Australija pa da je najbliža kuća tri dana jahanja, malo je mesto..

Ne radi se o organizmu vec o mozgu koji mu salje informaciju kad je dosta..al kad uopste ne pijes vodu to samo znaci da uopste ne poznajes svoj organizam i da si ga navikla na kafu iz koje crpi vodu..dakle kad tad si blago receno naebala zbog toga..i ne samo ti vec vecina..dalje sto se tice tvrdnji tamo nekih i plasiranja shatro losih informacija..stani na vagu ujutru i idi na 30c setaj krug oko ade..ili se bavi nekom fizickom aktivnoscu par sati bez tecnosti..aj sto ces riknes nego sto ces biti laksa za par kg TECNOSTI..i onda ces opet sesti i popiti kafu umesto 3l vode da nadoknadis..inace sta koga zabole za druge pa kako ocekivati da ti neko kaze misli na zdravlje i hrani se kvalitetno..svako nek brine svoju brigu..i kako ne pomislis sta tvoje telo moze da uradi a koliko ga koristis..ono 20% je po tebi zadovoljavajuce?kako se ne zapitas da treba malo pomeriti granice?

Ja sam svesna da u zadnej vreme ne vodim zdrav zivot. Valjda cu uspeti da to promenim bar malo. Zato sam i presla na ovu temu, da nesto naucim i doznam. Hvala svima na korisnim savetima.

Back