Visak predvideo kraj epidemije u Sloveniji!!!

Schrodinger

Elita
Poruka
15.258
Spektakularno!
25.3.2020.
Slovenac koristio klatno da predvidi kraj pandemije korona virusa: Kaže da ga nikada nije slagalo
- Kao i svi drugi, radoznao sam kada će se epidemija smiriti, pa sam probao klatno. Klatno mi je reklo da će sve ovo trajati najmanje osam nedelja tj. da će se završiti negde između 8. i 15. maja. Da bih bio siguran više puta sam probao klatno i svaki put je pokazalo isto – kaže osamdesetogodišnji Drago iz Maribora.
...Tako mu je klatno pokazalo da će situacija sa korona virusom trajati do 8. ili 15. maja, kao da posle tog datuma možemo očekivati da će život početi da se vraća u normalu.
https://www.telegraf.rs/zivot-i-sti...ije-korona-virusa-kaze-ga-nikada-nije-slagalo
15.5.2020. Prvi u Evropi proglasili kraj epidemije
Ljubljana -- Slovenija je prva evropska država koja je proglasila kraj epidemije koronavirusa, javila je agencija Hina.
:bravo::bravo::bravo:

Poslednja izmena:
Interesantno.Nekako u isto vreme,kao i slovenac,i ja sam kontaktirao moj visak. Na moje pitanje;Da li cemo u celoj ovoj saradi sa virusom ,dobiti
neku novcanu pomoc, visak mi je klateci se tacno sto puta,nagovestio,da cemo dobiti sto neke novcane vrednosti.Moja je mozda greska ,samo u tome,sto sam ja to protumacio,da visak tvrdi da cemo dobiti sto hiljada dinara.Medjutim,on mi je najavljivao sto evrica,samo ga ja nisam dobro razumeo.!
Visak nikada ne laze.Visak nije umesan u politiku,pa mu je svaka laz strana.!

Spektakularno!

15.5.2020. Prvi u Evropi proglasili kraj epidemije
Ljubljana -- Slovenija je prva evropska država koja je proglasila kraj epidemije koronavirusa, javila je agencija Hina.
:bravo::bravo::bravo:
Bravo za sloveniju.Nas Krizni stab,koji se borio sa virusom korona,nije hteo da kontaktira slovenacke lekare,koji su vrhunski.Ne.Njima su veci prijatelji
Kinezi i rujke,sa druge strane planete zemlje.Uvek smo trazili prijatelje (od Titovog vremena) po Aziji i Africi,a sa susednim nam zemljama,uvek smo
pa i sada,imali zamrznute odnose.!?!

Slovenci su prvi namirisali raspad SFRJ i poceli sa otkupom deviza... mnogo pre svih...Vi samo drzite granice zatvorene...U ovoj epidemiji profitiraju samo bogate drzave...Primoravaju svoje gradjane da moraju letovati u svojim drzavam, uzeli su nam svima odmore da ne mozemo putovati i da hocemo i oni ce tako imati ogroman priliv novca posto su nacesci i parom najpotentniji turisti sa njihovih podrucja...Vi samo ludujte i drzite se njihovih preporuka pa ce te do prosjackog stapa dogurati...Sta bi od onako pametnih i naprednih ljudi...Zar bas nista ne mozete procitati izmedju redova...:(

Slovenci su prvi namirisali raspad SFRJ i poceli sa otkupom deviza... mnogo pre svih...Vi samo drzite granice zatvorene...U ovoj epidemiji profitiraju samo bogate drzave...Primoravaju svoje gradjane da moraju letovati u svojim drzavam, uzeli su nam svima odmore da ne mozemo putovati i da hocemo i oni ce tako imati ogroman priliv novca posto su nacesci i parom najpotentniji turisti sa njihovih podrucja...Vi samo ludujte i drzite se njihovih preporuka pa ce te do prosjackog stapa dogurati...Sta bi od onako pametnih i naprednih ljudi...Zar bas nista ne mozete procitati izmedju redova...:(

Nisu oni ništa NAMIRASALI, već su upravo oni i ZAPOČELI raspad SFRJ!
I utemeljitelj NARKO-UDBE je upravo i bio SLOVENAC, Stane Dolanc.
Nesvrstani, afrički studenti i to, svaki ponese po 3-4 kg nekod šita sa sobom, čisto ko seljak kad ponese prase za BGD.

Back