visa ugostiteljska

Mirko BGD

Zainteresovan član
Poruka
367
skoro sam proctyo u nekim nasim novinama da postoji skola u koju se ie 1 godina placeno je sve, skolarina, praxa, udzbenice..... a ljudi koji zavrse tu skolu su menadzeri za kulinarstvo skola mesecno kosta 500eur
moze li neko da mi kaze gde ima ova skola (u kojoj drzavi) ili bar kakko se zovu novine koje su to objavile?

Mirko BGD:
skoro sam proctyo u nekim nasim novinama da postoji skola u koju se ie 1 godina placeno je sve, skolarina, praxa, udzbenice..... a ljudi koji zavrse tu skolu su menadzeri za kulinarstvo skola mesecno kosta 500eur
moze li neko da mi kaze gde ima ova skola (u kojoj drzavi) ili bar kakko se zovu novine koje su to objavile?

prvo, mislim da to za te pare ne postoji, pogotovo u nekoj drugoj drzavi, a drugo, znas valjda koje si novine citao?!
pozdrav!

Cao, zanima me da li neko moze da mi kaze kad je upis u privatnu-visu ugostiteljsku skolu u Bg.. ? takodje kad je prijemni ispit i sta se polaze..? treba mi odgovor sto pre.. TNX

Hmmm.... ovo je forum "skolovanje u inostranstvu". Pitanja vezana za studiranje u Bg mozes postaviti na odgovarajucem podforumu: http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php?f=8 - bice ti vece sanse da dobijes odgovor.

Back