A Anoniman676 Početnik Poruka 2 02.05.2020. u 18:37 - Viša poslovna Beograd #1 Zanima me da li neko zna da li je viša poslovna škola akreditovana i da li se sa njenim završetkom može naći posao ili je samo gubljenje vremena
Zanima me da li neko zna da li je viša poslovna škola akreditovana i da li se sa njenim završetkom može naći posao ili je samo gubljenje vremena
Sotir zvani djubre Elita Poruka 21.519 02.05.2020. u 20:14 - Viša poslovna Beograd #2 Najbesmisleniji faks/visa u bg... Stancuju svake godine na hiljade diploma, a 0, 01 posto ne radi u struci
Najbesmisleniji faks/visa u bg... Stancuju svake godine na hiljade diploma, a 0, 01 posto ne radi u struci
Sotir zvani djubre Elita Poruka 21.519 02.05.2020. u 20:15 - Viša poslovna Beograd #3 Na tu visu idu oni koji nece ama bas nista da uce, a voleli bi da imaju neku diplomu i visi stepen obrazovanja
Na tu visu idu oni koji nece ama bas nista da uce, a voleli bi da imaju neku diplomu i visi stepen obrazovanja
A Anoniman676 Početnik Poruka 2 02.05.2020. u 20:44 - Viša poslovna Beograd #4 Sotir zvani djubre: Na tu visu idu oni koji nece ama bas nista da uce, a voleli bi da imaju neku diplomu i visi stepen obrazovanja Kliknite za proširenje... hvala
Sotir zvani djubre: Na tu visu idu oni koji nece ama bas nista da uce, a voleli bi da imaju neku diplomu i visi stepen obrazovanja Kliknite za proširenje... hvala
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.459 03.05.2020. u 15:44 - Viša poslovna Beograd #5 Anoniman676: Zanima me da li neko zna da li je viša poslovna škola akreditovana i da li se sa njenim završetkom može naći posao ili je samo gubljenje vremena Kliknite za proširenje... Mislis da ti neka skola garantuje posao,los vic
Anoniman676: Zanima me da li neko zna da li je viša poslovna škola akreditovana i da li se sa njenim završetkom može naći posao ili je samo gubljenje vremena Kliknite za proširenje... Mislis da ti neka skola garantuje posao,los vic