visa kartice

da li je moguc transfer novca iz inostranstva sa visa kartice na visa karticu otvorenu u Srbiji i kako uraditi takvu transakciju ako je moguce
HVALA

Ne znam za visa karticu... ali znam da mozes prebaciti novac sa racuna na racun (visa kartica ili ne). Sta ti treba za transfer novca pitaj u banci sa koje prebacujes novac.

Kreditne/debitne kartice sluze za placanje, ne za primanje novca.

Internacionalni transfer novca mozes da obavis bankovnim transferom (wire-transfer) sa racuna na racuna ili jednostavnije Western Union transferom.

Ako hoces da izbegnes te vece transakcione troskove dizanja kesa sa bankomata, preporucujem ti da otvoris devizni racun u bilo kojoj banci i trazis im obavezno IBAN kod (broj), na koji neko moze da ti posalje novac i mislim da ti je onda provizija najmanja, ali cekas na pare nekih 5-6 dana...

Nisam se bavio neko vreme oko toga, al` mislim da je i dalje tako.

Отвориш девизни текући рачун у банци и на тај рачун примаш лову из иностранства. Јучер сам у банци подигао 450 евра, управо колико ми је особа и послала. Колико је она платила провизију, не знам. Али сумњам да је било много.

kartica>moneybookers>kartica
www.moneybookers.com
radi provereno...

Pozdrav!
Imam pitanje u vezi provizija koje naplacuje Moneybookers: ako sam dobro razumela,
pri skidanju para sa njihovog racuna, naplacuju proviziju od 1,8 evra ( pa do 0.5% od iznosa ?).
Medjutim , nije mi jasno da li se ta provizija naplacuje na bilo koju skinutu sumu novca sa njihovog racuna ili kako?
Preciznije, ako imam niz uplata na moneybookers racun od po recimo 10 do 50 evra i
resim da podignem sumu od 500 evra, kolika bi bila njihova provizija?

Ako neko ima licnog iskustva sa ovim , molila bih za pomoc.

Poslednja izmena:
Pozdrav!
Imam pitanje u vezi provizija koje naplacuje Moneybookers: ako sam dobro razumela,
pri skidanju para sa njihovog racuna, naplacuju proviziju od 1,8 evra ( pa do 0.5% od iznosa ?).
Medjutim , nije mi jasno da li se ta provizija naplacuje na bilo koju skinutu sumu novca sa njihovog racuna ili kako?
Preciznije, ako imam niz uplata na moneybookers racun od po recimo 10 do 50 evra i
resim da podignem sumu od 500 evra, kolika bi bila njihova provizija?

Ako neko ima licnog iskustva sa ovim , molila bih za pomoc.

1.9% + 0.29 €

Back