Delija_momak
Početnik
- Poruka
- 14
Danas pre par sati standardno ja na net surfam, slusam muziku i zavrsava se muzika na youtube, i cuju se u pozadini neki jako tihi zvuci nesta ja onako pogledaj reko mozda na fb ostalo neki klip pusten ili nesta vec, pustim ja muziku zavrsava se o5 kad opet neka muzika malo glasnije kao dnevnik neki nesta na nekom jeziku meni nije poznat, pogasi sve programe cuje se, razmisljam nesta u pozadini pa se tripujem iskljucim slusalice ne cuje se nista vratim ih cuje se, pocne neka muzika nesta gitara to mogu da prepoznam
pa stane ne cuje se posle nekog vremena opet se cuje muzika nekad glasnije nekad tise, stavim kevi slusalice kaze cuje se neka tiha muzika (znaci nisam lud
) pojacam na max zvuk jer mi je bio na 30 % cuje se isto ni glasnije ni nista, smanjim skroz na 0 ne cujem nista dok god stoji volumen 1 ili iznad ja cujem jako tiho. Pogledam pokrenute programe mozda je nesta u pozadini ali nema nista cudno nisam bas detaljno gledao al sam povrsno preleto, slucajno primeti, internet explorer i bez ikakvog razloga ga end taskujem tu mi pocne komp bagovati, pokrenem mozilu sve lepo radi osim start meni dole crno nema nista ja spustim mozilu samo pozadina bez icega bilo gde da kliknem na ekran podigne se mozila. Posle sam rs komp i sve radi ok, samo me zanima dal je neko imao slicna iskustva i sta moze biti? Verovatno je neka radio stanica ali mi cudno da uhvati na nekom jeziku koji ne prepoznajem i kako je uhvatilo uopste? Komp sam skenirao nema virusa.
Hvala unapred