Bambi Elita Poruka 19.139 30.03.2020. u 12:16 - Virtuelne ture #26 86bogomoljka: Стварно? Видећу да исправим, мада сам само копирано пренела. Kliknite za proširenje... Kao sto je Kich vec napisala mislim da su mnogi linkovi prestali da rade. Ko zna zasto. Pitam se koga li sam sa onim „bogi“ pozvala
86bogomoljka: Стварно? Видећу да исправим, мада сам само копирано пренела. Kliknite za proširenje... Kao sto je Kich vec napisala mislim da su mnogi linkovi prestali da rade. Ko zna zasto. Pitam se koga li sam sa onim „bogi“ pozvala
tuc muc Poznat Poruka 9.006 30.03.2020. u 19:49 - Virtuelne ture #27 Da ne utule i onaj Brankićev sajt sa knjigama, počeo sam da čitam ''Žene'' od Bukovskog...
K kichbran Poznat Poruka 8.513 30.03.2020. u 21:42 - Virtuelne ture #28 tuc muc: Da ne utule i onaj Brankićev sajt sa knjigama, počeo sam da čitam ''Žene'' od Bukovskog... Kliknite za proširenje... Hoće sigurno u nekom trenutku, čudi me da nisu još uvek.
tuc muc: Da ne utule i onaj Brankićev sajt sa knjigama, počeo sam da čitam ''Žene'' od Bukovskog... Kliknite za proširenje... Hoće sigurno u nekom trenutku, čudi me da nisu još uvek.