Arhimedes
Veoma poznat
- Poruka
- 14.988
....niko nikoga ne poseduje...svi smo slobodni...
sve je u glavi....ljubomora je užasno osecanje...
ne treba joj se prepuštati....
Ovo je još najbliže mom shvatanju prevare samoga sebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radi istnske ili pak lažna ljubavi nikada ne prevarimo partnera. Uvek prevarimo sebe.
Petty, super si pisala ali ti opet govoriš o prevari nekog drugog. A ja samo tvrdim da kada su emocije uopšte u pitanju (ne samo ljubav dve osobe) onda zbog " vernosti" nekome ili nečemu varamo sami sebe jer se svesno uskraćujemo za potpuni doživljaj emocije u najopštijem smislu reči pa u tom smislu i ljubavi.
upravo toTeško je pregurati sopstvenu sujetu i osećaj da smo povredjeni. I upravo zato ističemo "prevaru".
oterati u k,spakovati najnuznije sesti na bajs i put oko sveta<3Da li je prevara i ostavljanje poruka na facebook-u? Šta uraditi posle xx godina braka? kako se boriti sa izdajom?
a ne
kada koristim rec prevara, to radim, tj. koristim je onako kako se uopbicajeno koristi
ako covek ima vezu pa za vreme dok ima tu vezu ostvaruje kontakte koji jesu ljubavni, a ne samo emotivni, jer na kraju covek u sve uplice koliko toliko i emocije, e to nazivam prevarom; i to "jesu ljubavni" u smislu da zaista ima potajnu zelju za ljubavnim zagrljajem sa to m osobom,
Mada, i ovde moze doci do nesporazuma, jer to "ima potajnu zelju za ljubavnim zagrljajem sa to m osobom" moze se razumeti na vise nacina
al nije poenta u tom akko ce se to razumeti
nego, ja sam upravo pisala o tom da je ta osoba ustvari u prevari sebe, ne veruje u realnu ljubav koju ima iako pokusava da je odrzi
Ako covek ima realnu ljubav, da to tako kazem, (ako ima realan odnos u kom ne gaji ocekivanja neke idealne vibrirajuce, vecno ususkane situacije)
onda on ucestvuje u bilo realnim bilo virtuelnim komunikacijama bez tih potajnih poriva koji mogu i samu tu osobu da zavaraju. Onda zaista i nema govora o takvoj vrsti prevare, jer to je naprosto komunikacija koja moze biti i jako intezivna i ovakva i onakva, ali to nema veze sa prevarom, to je zivot te osobe u kom ona ucestvuje onako kako oseca; predaje se ovom ili onom, razmislja o ovom ili onom sanja o ovom ili onom...
Ja sam izdvojila onaj slucakj koji sam pokusala da opisem gde covek pravi "prevaru" i to da, pravi prevaru nad sobom, ali ako je u tom dobar moze da zavarava i osobu sa kojom je,
mada
ako je ta osoba realna, onda ni njoj to ne moze biti nesto u tom smislu, prevario je neko
jer i ona/ on koji je prevarena strana, ako ima realnu ljubav, .... ne mogu vise
Jedino je problem sto ako dvoje su stvorili porodicu, ili nesto materijalno, to i te kako moze biti ugrozeno tim prevarama i to je tesko pregurati.
upravo to![]()