EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
Da li vas je tesko izbaciti iz takata i nanervirati na netu? Da li tu nervozu transferiste iz virtualnog u realni svet, pa ponekad stradaju neduzne osobe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta je sa transferom nervoze iz rl u vl?
Pa ovo je ventil..![]()
Nego, sto se tice tvog pitanja, mislim da se tezi oblici OKP i jaka frustriranost na netu lako prepoznaju.
priznajem, bilo je nekih psihosomatskih reakcija, narocito dok sam pisala na Politici. : )))Da li vas je tesko izbaciti iz takata i nanervirati na netu? Da li tu nervozu transferiste iz virtualnog u realni svet, pa ponekad stradaju neduzne osobe?
e ti si mi narocito ish'o na zzivacIznerviraju me idioti kojih vrve po forumu.
Ali zbog toga ne jurim da bijem nikoga po kuci.![]()
pa ja npr. ne vrsim transfer....trenutno sam u stadijumu da ujedam od besnila (jer resavam neka bitna pitanja izmedju pecenja paprika i 4umashenja i sve je tako sporo da mi struze zivce), ali mislim da vi to ne osecate tjah nisam se promenila prema 4umashima.
priznajem, bilo je nekih psihosomatskih reakcija, narocito dok sam pisala na Politici. : )))
Iznerviraju me idioti kojih vrve po forumu.
Ali zbog toga ne jurim da bijem nikoga po kuci.![]()
Mjok, strada obuhvata siri dijapazon ispoljavanja neuroze na okolinuDa "strada"? Zar samo pitanje ne sadrzi virtuelnu neurozu ili bar njenu konotaciju?
Naravno da niko ne "strada" ali mi se desi da u sred pisanja viknem nekom "cekaj" ili "cekaj bre!" ako je uporan.
Mjok, strada obuhvata siri dijapazon ispoljavanja neuroze na okolinu![]()
Nisam sigurna da razumem onda u kom smislu "strada".
Pa npr izgalamis se na dete, budes strozi prema podredjenom i sl
Pa npr izgalamis se na dete, budes strozi prema podredjenom i sl
Da li vas je tesko izbaciti iz takata i nanervirati na netu? Da li tu nervozu transferiste iz virtualnog u realni svet, pa ponekad stradaju neduzne osobe?
Pa kada mi cerka kaze: "Tata, opet si bio na Krsti!", ja joj odgovorim: "Ceri, da ti znas kakvih tamo kretena ima, tako mi je drago da nisam kao oni...!"![]()
Ja volim interesantnu diskusiju i razmenu misljenja.Cak i kada se ta misljenja ne slazu.Ponekad mozda deluje da ta rasprava dobije zustriji ton ali to je sasvim normalno.
E sad,malo je te zdrave diskusije ovde.Cesto se desava da se dvoje zakace zbog neke gluposti (kao sto je recimo pitanje da li je bolji duzi a tanji ili kraci a deblji),pa onda krene neko licno prozivanje i podbadanje pa se onda umesa jos njih 10 i krene opsti kurslus.To se prenese na druge teme i non stop neke prozivke,ismevanje i nadje*avanje.Glupost.
Verujem da je to zbog toga sto su ljudi generalno prilicno nervozni i napeti i onda im internet forum dodje kao savrseno mesto za ispoljavanje svoje nervoze.I ako to nema nikakvu svrhu niti rezultat.
I ovde se moze desiti da me neko mozda iznervira zbog necega ali to se nikako nemoze preneti na mene u reali niti cu kasnije imati nesto protiv tog korisnika.Verovatno cemo se nekada oko necega sloziti.
E Blajbi jel to kao ono kad majmun gleda sebe u ogledalu?
"O kako je ruzan,o kako je dlakav,hvala milom Bogu sto ja nisam takav"![]()
Inace, platio sam i ja danak neiskustvu onomad i upustao se sa Blajbingerom u price o politici. To je klasicna pocetnicka greska "zelenog" forumasa. Tu skolu prodju mnoge novajlija, a ja bih to uveo kao obavezan deo forumskog odrastanja za svakog novajliju. Ono u fazonu: prve dve nedelje smes iskljucivo da se prepucavas sa Blajbijem i druzinom na pdf-u "Politika"...e tek onda smes medju normalan svet (ako prezivis tu torturu i ostanes normalan).![]()