Virtuelna neuroza

Pa ovo je ventil..:malav:
Nego, sto se tice tvog pitanja, mislim da se tezi oblici OKP i jaka frustriranost na netu lako prepoznaju.

pa ja npr. ne vrsim transfer....trenutno sam u stadijumu da ujedam od besnila (jer resavam neka bitna pitanja izmedju pecenja paprika i 4umashenja i sve je tako sporo da mi struze zivce), ali mislim da vi to ne osecate tjah nisam se promenila prema 4umashima.

pa ja npr. ne vrsim transfer....trenutno sam u stadijumu da ujedam od besnila (jer resavam neka bitna pitanja izmedju pecenja paprika i 4umashenja i sve je tako sporo da mi struze zivce), ali mislim da vi to ne osecate tjah nisam se promenila prema 4umashima.
:cmok:

- - - - - - - - - -

priznajem, bilo je nekih psihosomatskih reakcija, narocito dok sam pisala na Politici. : )))

Pa dobro, dublje ucesce na tom pdf u moze proizvesti blazu dijagnozu :lol:

- - - - - - - - - -

Iznerviraju me idioti kojih vrve po forumu.

Ali zbog toga ne jurim da bijem nikoga po kuci. :)

I kako reagujes na netu, posto transfer ne postoji?:)

Da "strada"? Zar samo pitanje ne sadrzi virtuelnu neurozu ili bar njenu konotaciju?

Naravno da niko ne "strada" ali mi se desi da u sred pisanja viknem nekom "cekaj" ili "cekaj bre!" ako je uporan (sto priznajem, nije u redu).

Poslednja izmena:
Da li vas je tesko izbaciti iz takata i nanervirati na netu? Da li tu nervozu transferiste iz virtualnog u realni svet, pa ponekad stradaju neduzne osobe?

Ja volim interesantnu diskusiju i razmenu misljenja.Cak i kada se ta misljenja ne slazu.Ponekad mozda deluje da ta rasprava dobije zustriji ton ali to je sasvim normalno.
E sad,malo je te zdrave diskusije ovde.Cesto se desava da se dvoje zakace zbog neke gluposti (kao sto je recimo pitanje da li je bolji duzi a tanji ili kraci a deblji),pa onda krene neko licno prozivanje i podbadanje pa se onda umesa jos njih 10 i krene opsti kurslus.To se prenese na druge teme i non stop neke prozivke,ismevanje i nadje*avanje.Glupost.

Verujem da je to zbog toga sto su ljudi generalno prilicno nervozni i napeti i onda im internet forum dodje kao savrseno mesto za ispoljavanje svoje nervoze.I ako to nema nikakvu svrhu niti rezultat.
I ovde se moze desiti da me neko mozda iznervira zbog necega ali to se nikako nemoze preneti na mene u reali niti cu kasnije imati nesto protiv tog korisnika.Verovatno cemo se nekada oko necega sloziti.

- - - - - - - - - -

Pa kada mi cerka kaze: "Tata, opet si bio na Krsti!", ja joj odgovorim: "Ceri, da ti znas kakvih tamo kretena ima, tako mi je drago da nisam kao oni...!" :sad2:

E Blajbi jel to kao ono kad majmun gleda sebe u ogledalu?
"O kako je ruzan,o kako je dlakav,hvala milom Bogu sto ja nisam takav" :mrgreen:

Ja volim interesantnu diskusiju i razmenu misljenja.Cak i kada se ta misljenja ne slazu.Ponekad mozda deluje da ta rasprava dobije zustriji ton ali to je sasvim normalno.
E sad,malo je te zdrave diskusije ovde.Cesto se desava da se dvoje zakace zbog neke gluposti (kao sto je recimo pitanje da li je bolji duzi a tanji ili kraci a deblji),pa onda krene neko licno prozivanje i podbadanje pa se onda umesa jos njih 10 i krene opsti kurslus.To se prenese na druge teme i non stop neke prozivke,ismevanje i nadje*avanje.Glupost.

Verujem da je to zbog toga sto su ljudi generalno prilicno nervozni i napeti i onda im internet forum dodje kao savrseno mesto za ispoljavanje svoje nervoze.I ako to nema nikakvu svrhu niti rezultat.
I ovde se moze desiti da me neko mozda iznervira zbog necega ali to se nikako nemoze preneti na mene u reali niti cu kasnije imati nesto protiv tog korisnika.Verovatno cemo se nekada oko necega sloziti.

Na zalost, na forumu NEMA iznteresantnih diskusija....na kojima se moze cuti, saznati ili nauciti nesto novo....Ako samo pocne na nekom podforumu neka interesantna diskusija, MOMENTALNO se tu stvore SPAMERI koji je uniste...Apsolutno svaki put, tako da to NIJE SLUCAJNO.-

Ozbiljni diskutanti se zbog toga i ne upustaju u diskusije zbog vecnog prisustva takvih RAZARACA foruma.

Intelektualni nivo foruma u celini je nizak.

Cesto se diskusije svode na chat...

Moderacija je slaba...Moderatori se biraju po poslusnosti, a ne po znanju i inteligenciji.. (CAST IZUZECIMA!)

Onemogucavanje pristupa stalnim spamerima, pljuvacima i rusiocima bi bilo VEOMA KORISNO za forum.

Na zalost, to se ne desava......Zasto - to verovatno znaju oni ciji- je forum....

E Blajbi jel to kao ono kad majmun gleda sebe u ogledalu?
"O kako je ruzan,o kako je dlakav,hvala milom Bogu sto ja nisam takav" :mrgreen:

:rotf::rotf::rotf:

Inace, platio sam i ja danak neiskustvu onomad i upustao se sa Blajbingerom u price o politici. To je klasicna pocetnicka greska "zelenog" forumasa. Tu skolu prodju mnoge novajlija, a ja bih to uveo kao obavezan deo forumskog odrastanja za svakog novajliju. Ono u fazonu: prve dve nedelje smes iskljucivo da se prepucavas sa Blajbijem i druzinom na pdf-u "Politika"...e tek onda smes medju normalan svet (ako prezivis tu torturu i ostanes normalan). :lol:

:rotf::rotf::rotf:

Inace, platio sam i ja danak neiskustvu onomad i upustao se sa Blajbingerom u price o politici. To je klasicna pocetnicka greska "zelenog" forumasa. Tu skolu prodju mnoge novajlija, a ja bih to uveo kao obavezan deo forumskog odrastanja za svakog novajliju. Ono u fazonu: prve dve nedelje smes iskljucivo da se prepucavas sa Blajbijem i druzinom na pdf-u "Politika"...e tek onda smes medju normalan svet (ako prezivis tu torturu i ostanes normalan). :lol:

Tako je :hahaha:
Ako posle par dana cerupanja sa ekipom na politici ne prsnes i ne obrises nalog spreman si za dalja iskusenja koja te ocekuju kao sto su nadmudrivanja sa zenama,rasprava "je li starije kokoska ili jaje" na religiji i slicno.

U internet životu mogu sa nekim da udjem u razne rasprave, ali u principu nemože niko ni u privatnom ni ovamo da me iznervira. U privatnom životu mogu da se jedem, da mi bude i krivo i žao posle nekih rasprava, ali to nije nerviranje da se npr pušim ili kažem sve i svašta. To se retko dogadja...

Back