LysergicAcid
Poznat
- Poruka
- 9.151
mora da ga je neko opasno iznapusavao posto ispade da su svi ovde psihopate?
a koji forumas,mozda ja znam?
ima i nas neuroticara.......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mora da ga je neko opasno iznapusavao posto ispade da su svi ovde psihopate?
a koji forumas,mozda ja znam?
i ekscentrika ko dalí
brkovi su u modi
al samo da se zna ja sam trendseter8)
a koji sve tipovi egzibicionizma postoje?
i kada neko kaze ja sam egzibicionista sta tacno time misli...
mislim sigurno ne skine gace i trci go ulicom ili tako nesto...
bas me zanima sta se sve potrazumeva pod egzibicionizmom i na koji nacin moze da se manifestuje?
Kad skineš gaće i staviš ih na glavu. Ne moraš da trčiš. To ti je egzibicionizam.
Ova Banshee neka pametna cura... Slazem se s njenim odgovorima na ovu temu.
P.S. Ma jel moguce da se niko od vas ne seca teme o Filipu i Marku? AAAAAAA ubicu se ako se niko ne seti. Kao cura se zabavlja s Filipom, on je advokat, stariji od nje 10 god ali je izvodi na vecere i udovoljava joj u svemu. A Marko je otkaceni klinac njenih godina s kojim jede kokice u parku. I cura dolazi svaki dan na forum i jedan dan planira da otkaci Marka, a vec sledeceg dana joj se vise svidja Filip. Ludilo!!!!
Ova Banshee neka pametna cura... Slazem se s njenim odgovorima na ovu temu.
P.S. Ma jel moguce da se niko od vas ne seca teme o Filipu i Marku? AAAAAAA ubicu se ako se niko ne seti. Kao cura se zabavlja s Filipom, on je advokat, stariji od nje 10 god ali je izvodi na vecere i udovoljava joj u svemu. A Marko je otkaceni klinac njenih godina s kojim jede kokice u parku. I cura dolazi svaki dan na forum i jedan dan planira da otkaci Marka, a vec sledeceg dana joj se vise svidja Filip. Ludilo!!!!
I kad se ugojila 20 kila od ždranja kod obojice, obojica je otkačiše, zagrliše se i odoše da usvoje neko muško detence od 17 godinica. Happy endings.
smatram sebe egzibicionistomSta je za vas virtualni egzibicionizam, gde mu leze koreni i gde je granica dobrog ukusa? :razz:
Da li sebe smatrate egzibicionistom ove vrste i da li prelazite pomenutu granicu po vasem misljenju?
Ma ne zezaj. Ja ozbiljno pitam... To je tema decenije i ne mogu da verujem da je niko ne pamti...