Virtualni egzibicionizam

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Rasprava u romskoj kuci izmedju sina i oca:

otac : a bre kakvi ste vi današnji mladi sve mora da vam se nacrta, da vam se da, da vam se pokaze
sin : šta ti je bre čale nismo bas tako loši, na nama svet ostaje
otac : ma gde niste bre, stvarno ste jadni bre
sin : šta, pa ni vi roditelji niste cveče, aj reci mi ko je izmislio struju
otac : kako ko pa Nikola Tesla
sin : pa naravno Nikola Tesla, a ne njegov čale:)

...иако мислим да је мало претеривање ово што је написао овај лик (Феноменологија форума)...има ту неких ствари да се добро размислиш...

Ova Banshee neka pametna cura... Slazem se s njenim odgovorima na ovu temu.
P.S. Ma jel moguce da se niko od vas ne seca teme o Filipu i Marku? AAAAAAA ubicu se ako se niko ne seti. Kao cura se zabavlja s Filipom, on je advokat, stariji od nje 10 god ali je izvodi na vecere i udovoljava joj u svemu. A Marko je otkaceni klinac njenih godina s kojim jede kokice u parku. I cura dolazi svaki dan na forum i jedan dan planira da otkaci Marka, a vec sledeceg dana joj se vise svidja Filip. Ludilo!!!!

P.S. Ma jel moguce da se niko od vas ne seca teme o Filipu i Marku? AAAAAAA ubicu se ako se niko ne seti. Kao cura se zabavlja s Filipom, on je advokat, stariji od nje 10 god ali je izvodi na vecere i udovoljava joj u svemu. A Marko je otkaceni klinac njenih godina s kojim jede kokice u parku. I cura dolazi svaki dan na forum i jedan dan planira da otkaci Marka, a vec sledeceg dana joj se vise svidja Filip. Ludilo!!!!

Ima nas razni':)

I kad se ugojila 20 kila od ždranja kod obojice, obojica je otkačiše, zagrliše se i odoše da usvoje neko muško detence od 17 godinica. Happy endings.

Sta je za vas virtualni egzibicionizam, gde mu leze koreni i gde je granica dobrog ukusa? :razz:

Da li sebe smatrate egzibicionistom ove vrste i da li prelazite pomenutu granicu po vasem misljenju?
smatram sebe egzibicionistom
kad sam dosla na forum da nesto nadjem ja sam odmah pocela da pisem,nisam prosla onu fazu posmatranja
da li to prelazi granice dobrog ukusa,ne znam,svako ima svoje granice,cini mi se da svoje ponekad i predjem ali ne mislim da je to strasno
gde mu leze koreni,to ne smem da kazem,jedva sebi priznajem:lol:

Back