Virkanje

Sjećam se ja nekad davno zivjela na 16.spratu. Prekoputa zgrada od 7spratova pogled kao na tacni. Ljeto, upekla vrelina. Pogledam ja kod prozorče kad hijaoo neki tamo prekoputa golaći na krevetu. Ljudi se fino raskomotili širom im otvoreni prozori i sklonjene zavjese. Nisam dalje virkila radnju majke mi. 😁
Ali mi se to nekako urezalo u sjećanje pa sam redovno spuštala roletne na mojim prozorima. :flert:

Pre puno godina kod drugarice se sa prozora video jedan par koji je svakog petka uveče počinjao sa ljubljenjem u kuhinji, on bi skinuo maicu i otišli bi iz kuhinje. Dalji deo se nije video.

Imala sam prilike pre nekoliko godina na moru da sasvim slučajno vidim kroz polu mrak i malo otvorena vrata prijateljicu kako oralno zadovoljava dečka. Zastala sam na minut i šmugnula da me ne primete.
Rekla sam joj da sam je videla ;)

Pre puno godina kod drugarice se sa prozora video jedan par koji je svakog petka uveče počinjao sa ljubljenjem u kuhinji, on bi skinuo maicu i otišli bi iz kuhinje. Dalji deo se nije video.

Imala sam prilike pre nekoliko godina na moru da sasvim slučajno vidim kroz polu mrak i malo otvorena vrata prijateljicu kako oralno zadovoljava dečka. Zastala sam na minut i šmugnula da me ne primete.
Rekla sam joj da sam je videla ;)
a jep zna sta treba ili da joj pokazem :mrgreen:

Back