Virkanje

blejite na terasi i vidite da se desava dobar oral u polumracnoj sobi zgrade prekoputa. Sta radite?

a) odlazite sa terase
b) cekate da krene akcija
c) vicete "pusenje ubija" ali i promaja

d) ________________________________________________________

:D
😍 ne bih da ometam ... just watching

(hej, nije pristojno vikati, ipak su u svojoj sobi)
To me podseti na jednog mog nekadašnjeg dečka, bili smo još mlađi, imao je odličan durbin, a živeo u soliteru u blokovima na Nbgd... Čega se sve nije nagledao, manijak

blejite na terasi i vidite da se desava dobar oral u polumracnoj sobi zgrade prekoputa. Sta radite?

a) odlazite sa terase
b) cekate da krene akcija
c) vicete "pusenje ubija" ali i promaja

d) ________________________________________________________

:D
a!

( ipak se pitam shto nisu spustili roLetne, moram im ubaciti u sanduche anonimnu poruku neshto tipa "auuu pa vi stvarno nemate pojma kako se to radi" bitje ih blam i spushtat tje roLetne )

ti se zaiebavas a ia ozbiljan

salim se naravno ... davne 1994 ja na kipru i na plazi naravno debela pregolema britanka i onaj mucenik garavi kipranin , a ova jase sine na boga ne misli
i sad ja gledam ono moje pivo i razmisljam se dal da dam majstoru da izdrzi... ma dam mu rac kad je tako kobilastu nasao neka se sam bori
a jel bilo nekih 4-7m od mene , mesecina, talasici, a ovi dahcu sjebase mi romantiku mesec pivo i ja :D

salim se naravno ... davne 1994 ja na kipru i na plazi naravno debela pregolema britanka i onaj mucenik garavi kipranin , a ova jase sine na boga ne misli
i sad ja gledam ono moje pivo i razmisljam se dal da dam majstoru da izdrzi... ma dam mu rac kad je tako kobilastu nasao neka se sam bori
a jel bilo nekih 4-7m od mene , mesecina, talasici, a ovi dahcu sjebase mi romantiku mesec pivo i ja :D
ja isao da sampi i naleteo na ove
ja janpi oni u mraku i sta sad

a znas sta jos
ja trcim delom i tu gde je iebarnik
i onda neki put nekom kucnem u kola sakom malo da ga ispresecam
a to je zato sto me doiaia nervira sto ostave tonu maramica spermusica i djubreta
i to bude mnogo ruzno preko dana
iaaako iaako ruzno

😍 ne bih da ometam ... just watching

(hej, nije pristojno vikati, ipak su u svojoj sobi)
To me podseti na jednog mog nekadašnjeg dečka, bili smo još mlađi, imao je odličan durbin, a živeo u soliteru u blokovima na Nbgd... Čega se sve nije nagledao, manijak
ne bih da ometam i otišla bih sa terase :)
moje komsije nisam gledala ali sam ih cula..bilo je leto i otvoreni prozori..ne zna se ko je bio glasniji od njih dvoje :mrgreen:
srecom tu je bila muzika i sluške :lol:

Back