VIRIGINIA TECH TRAGEDY

AlohaGal

Obećava
Poruka
97
PRE SVEGA, ZAMOLILA BIH VAS ZA JEDAN MINUT CUTANJA U CAST 32. UBIJENA STUDENTA UNIVERZITETA ``VIRIGINIA TECH``, SAD.
JADNI LJUDI.RIP

Brate,kad sam cula za tog poremecenog studenta koji je ubio svoje kolege - SLEDI MI SE KRV U ZILAMA!!! Ako se to masovno ubistvo desilo u SAD, sta bi tek ovde moglo da se desi? Ali, na neki nacin ne brinem jer znam da se medju onima koji su se izvukli nalazi nas covek, tacnije iz Doboja.On je, car , zakasnio na predavanje jer se uspavao!!! A predavanje se, inace, odrzavalo na istom spratu gde su pobijeni oni silni ljudi.Cak su i neki iz te grupe pobijeni. Dobro je biti BALKANAC. Kod nas kada bi dosao neki takav ludak i otisao u 7:30 ujutro na neki fakultet ili univerzitet- NIKOGA NE BI NASAO!!! PA CAK NI DOMARA!!! Eto, o tome sam ja razmisljala. Pa sad ti ustaj ranom zorom...

Ne tvrdim da je SAD mirna zemlja, ali znam da imaju visok stepen obezbedjnja u skolama i na javnim mestima...ali ipak im se desava da se sve sjebe,pa pogine toliko neduznih...to nista ne znaci sto oni imaju CIA , FBI... nesreca ne zobilazi nikoga

Back