Virgo intacta <3

gost 343533

Elita
Poruka
17.529
Dakle ..... :)

Upoznajete devojku preko dobrog prijatelja,
slatka je, pametna, mirna i ima manire :flert:

Pocinjete da je muvate, i kroz pricu shvatate da je nevina.

Da li ulazite u vezu s njom - tj. pristajete da se vidjate, idete u bioskop, pricate, provodite vreme zajedno itd.
ulozite svoje vreme( i sebe, u krajnjem slucaju) ~~~~ a da znate da nema seksa pre braka ?

Ili:

Usli ne usli u tu vezu, shvatate nakon nekoliko meseci poznanstva da se poklopilo, i da je to osoba s kojom zelite porodicu i sve...

Da li cete respektovati njenu zelji i njene principe, i uci u brak iako pre toga niste vodili ljubav ? :mrgreen:

Po meni je sasvim neracionalno vencavati se pre nego sto muskarac i zena shvate da mogu da imaju decu.
Znaci moze da bude problem sa muskarcem, pa sa zenom ili jednostavno njih dvoje nisu kompatibilni.

Tesko da cu toliko cekati, prvo jer mislim da se necu zeniti, tj. potpisivati ugovore, tako da neformalni brak je najvise sto mogu da ponudim.
Nije problem ni cekati mesecima, ali prvo ugovor pa seks, ne znam, ne ide mi to.

Ako misli da sa mnom moze imati brak, osnovati porodicu zasto je problem da imamo seks?
Ajde da mi odgovara i psihicki i emotivno, ma sve, ali da mi seksualno ne odgovara nikako, i da me ona moli da imamo seks jednom mesecno mi ne deluje kao zdrav brak.

Zato mislim da se dvoje moraju seksualno upoznati ako zele nesto ozbiljnije, tj, da li odgovaraju jedno drugom i na tom polju.

Sad se setih price koju mi je ispricala frendica.
Znaci neka njena ortakinja, shvaler nije hteo da je razdevicava pa joj rekao da ide kod momka da je razdevici, jer ne zeli da se muci oko nje, pa nakon toga ce moci da se krese sa njim.:hahaha:
:cool:

zato sto bi znao kako da je slazem

a ti znas.... jedini,
pre tebe niko nije uspeo, a ti ces :zelenko3:

- - - - - - - - - -

Pa ja tako i mislim. Nije meni do sexa, a nisam bio sa nekim koje me ne privlace i gde je sa sexom bilo ne znam koliko problema.

Pa i ako imate sex... to nije garancija da mozete da postanete roditelji...
to si spomenuo u prvom postu ~~~

Jel moze uopste tu da bude puno problema... ako privlacnost postoji ? :)

svaka tavka je fruitcake i ima neku retardiranu fantaziju
ako nema neki fizicki poremecaj

Recimo, sve devojke s kojima sam dovoljno bliska... da znam te pojedinost,
su same to htele - najcesce i par meseci lovile priliku s kojom bi to uradile~~~
nista od toga da ih je zaveo neki prevarant zavodljivim recima :mrgreen:

Dakle, ako devojka to ne zeli.. ne mozes da je navuces^^

Dakle, Derer bi odbio ovu slatki, finu, kulturnu devojku..jer mu uslovi ne odgovaraju~~~ ok :)

Recimo, sve devojke s kojima sam dovoljno bliska... da znam te pojedinost,
su same to htele - najcesce i par meseci lovile priliku s kojom bi to uradile~~~
nista od toga da ih je zaveo neki prevarant zavodljivim recima :mrgreen:

Dakle, ako devojka to ne zeli.. ne mozes da je navuces^^

Dakle, Derer bi odbio ovu slatki, finu, kulturnu devojku..jer mu uslovi ne odgovaraju~~~ ok :)

mozes svaku da navuces flauta
posebno jer takve nisu mnogo bistre cure
tu nije pitanje moci nego zasto bi?
to su lujke

Poznavala sam devojku koja je imala 25+, rešenu da pronađe čoveka svog života... i pronađe ga, venčaju se i ne izdrže ni 6 meseci u braku...Zli jezici su pričali da je radoznalost dokrajčila i mačku, a ne jedan brak, ali čednost (ni kupovna ni prava) nije garancija za bilo šta...

Dakle ..... :)

Upoznajete devojku preko dobrog prijatelja,
slatka je, pametna, mirna i ima manire :flert:

Pocinjete da je muvate, i kroz pricu shvatate da je nevina.

Da li ulazite u vezu s njom - tj. pristajete da se vidjate, idete u bioskop, pricate, provodite vreme zajedno itd.
ulozite svoje vreme( i sebe, u krajnjem slucaju) ~~~~ a da znate da nema seksa pre braka ?

Ili:

Usli ne usli u tu vezu, shvatate nakon nekoliko meseci poznanstva da se poklopilo, i da je to osoba s kojom zelite porodicu i sve...

Da li cete respektovati njenu zelji i njene principe, i uci u brak iako pre toga niste vodili ljubav ? :mrgreen:

Sex je jako bitan za uspešnu vezu i ako on ne valja džaba sva ostala kompatibilnost i kapiranje,pre ili kasnije će pući. Samim tim ući u brak sa nevinom devojkom je vrsta kocke. Ima verovatno još likova kojima takve stvare imponuju ali po meni to je greška.
Zaljubljen čovek pristaje na svašta,verovatno ćeš nekoga i ubediti da je srećan što čeka ali iskreno sumnjam u dugoročan uspeh takvih brakova. Pre ili kasnije ćeš ući u rutinu,biće zasićenja,zapitaćeš se sigurno kako je to sa nekim drugim(naročito ako nije neki ljubavnik) i ako nisi mega ultra karakter...ode sve u propast.

Sex je jako bitan za uspešnu vezu i ako on ne valja džaba sva ostala kompatibilnost i kapiranje,pre ili kasnije će pući. Samim tim ući u brak sa nevinom devojkom je vrsta kocke. Ima verovatno još likova kojima takve stvare imponuju ali po meni to je greška.
Zaljubljen čovek pristaje na svašta,verovatno ćeš nekoga i ubediti da je srećan što čeka ali iskreno sumnjam u dugoročan uspeh takvih brakova. Pre ili kasnije ćeš ući u rutinu,biće zasićenja,zapitaćeš se sigurno kako je to sa nekim drugim(naročito ako nije neki ljubavnik) i ako nisi mega ultra karakter...ode sve u propast.

Dakle, tvoj odgovor je - Odbio bi ovu devojku, okrenuo ledja i otisao ?

Slazem se sa ovim.
Svako ko je u srecnom braku/vezi, ustvari ima dobar sexualni zivot. To ljude cini srecnim i punim elana pa samim tim sve nesuglasice se mnogo lakse resavaju ;)

Back