- Poruka
- 29.307
Zašto ne?Јесте, са децом ћу да спавам...
Ako imaš baš mali q.rac.A imaš čim to kažeš.Најлепше је пиче док јој длака ниче
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto ne?Јесте, са децом ћу да спавам...
Ako imaš baš mali q.rac.A imaš čim to kažeš.Најлепше је пиче док јој длака ниче
ај научнофантастични просветли ме како си дошао до тог закључка?Zašto ne?
Ako imaš baš mali q.rac.A imaš čim to kažeš.
Ne poznaješ me licno da bi me razumeo. Ja imam momente kada se namerno izražavam kao klosar, spustim se na taj nivo sale radi.@Grindelwald izbegavaj te ulične šatro mladalačke a ustvari klošarske izraze.Odurni su.Sasvim slobodno koristi prave izraze u razgovoru,tipa .. q.urac pi.čka ali zadrži nivo kulture elokventnosti,nivo obraćanja.Krajnje dobronameran savet.
Veruj mi.
Kad tako govoriš svrstavaš se na nivo raspale ciganšture sa periferije Mladenovca.Znaš na koga aludiram.
Sve je bitno.
Kako, molim?! Sta rece? Vama se desava ovo? U kom univerzumu?Pridje mu devojka i traži broj
Ne meni, mom prijatelju. Ono je haos sa njim koji je srećnik, izgleda kao model ali je nesposoban za flertovanje.Kako, molim?! Sta rece? Vama se desava ovo? U kom univerzumu?
Hm... Ludilo...
Како зашто не. Колико невин мушкарац има година? Ја себе заиста не видим са неким млађим од 40. Не могу ни да замислим однос са неким од 20.Zašto ne?
Ako imaš baš mali q.rac.A imaš čim to kažeš.
Flertovanje je da bi dosao do broja. Ako ti je broj vec trazen, flertovanje je nepotrebno kao meni test na polno prenosive bolesti...Ne meni, mom prijatelju. Ono je haos sa njim koji je srećnik, izgleda kao model ali je nesposoban za flertovanje.