Virgin vs Experienced

Torbali bi ste iskusnu/og ili nevinu/og?

• Ukupno glasova
    13
Već sam negde napisao.
26-27-28-29-30-31
Zašto.
Ispod toga su nezrele,premlade,peviše lude,nemam živaca za sve to.Sasvim lako odustanem.
Iznad toga su potrošene,emotivno, telesno.Sa naglaskom da je emotivna potrošenost mnogo ozbiljniji problem.Naravno ne sve ali dobar dobar, deo.
Tu onda ima svega i svačega.Posla i za auto mehaničara i za auto limara.Što se kaže.
Ne znam.
Uglavnom.Biram iskusne i mlade ali ne klinke i pičurliju.

@Grindelwald izbegavaj te ulične šatro mladalačke a ustvari klošarske izraze.Odurni su.Sasvim slobodno koristi prave izraze u razgovoru,tipa .. q.urac pi.čka ali zadrži nivo kulture elokventnosti,nivo obraćanja.Krajnje dobronameran savet.
Veruj mi.
Kad tako govoriš svrstavaš se na nivo raspale ciganšture sa periferije Mladenovca.Znaš na koga aludiram.
Sve je bitno.

@Grindelwald izbegavaj te ulične šatro mladalačke a ustvari klošarske izraze.Odurni su.Sasvim slobodno koristi prave izraze u razgovoru,tipa .. q.urac pi.čka ali zadrži nivo kulture elokventnosti,nivo obraćanja.Krajnje dobronameran savet.
Veruj mi.
Kad tako govoriš svrstavaš se na nivo raspale ciganšture sa periferije Mladenovca.Znaš na koga aludiram.
Sve je bitno.
Ne poznaješ me licno da bi me razumeo. Ja imam momente kada se namerno izražavam kao klosar, spustim se na taj nivo sale radi.

Ali u društvu akademski obrazovanih ljudi pokazujem svoju elokventnost, bonton i održavam nivo koji prilici stepenu završenog obrazovanja. Nema potrebe da bilo šta sugerises ili korigujes na meni iz razloga, kao što rekoh, ne poznaješ me dovoljno. :)

Zašto ne?

Ako imaš baš mali q.rac.A imaš čim to kažeš.
Како зашто не. Колико невин мушкарац има година? Ја себе заиста не видим са неким млађим од 40. Не могу ни да замислим однос са неким од 20.
Испод части ми је да икоме будем вежбанка. Што не значи да неким женама то не одговара.

Back