- Poruka
- 55
Кад креће да се емитује?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uh,sto ne strpaju karleusu i seku tamo negde u neku shumetinu,da vidimo kako ce se snadju
dve glupace
Takmičari „Survivora“ sa Filipina stigli u Srbiju
M. M. | 06. 09. 2010. - 00:02h | Foto: N. Kostić
Nakon više od mesec dana preživljavanja u surovim uslovima filipinske džungle takmičari koji učestvuju u prvoj sezoni „VIP Survivora“ juče su se vratili u Srbiju i civilizaciju.
![]()
Pevač Nikola Rokvić, glumac Miloš Vlalukin, Aleksandra Perović, Marko Bulat, hiphoper Toni Petkovski, pevač Knez, Goca Tržan, Vesna Zmijanac i njena ćerka Nikolija, Biljana Cincarević, Edin Škorić, baletan Milan Rus i voditelj Andrej Maričić, manekenke Katarina Vučković i Bojana Barović stizali su juče tokom čitavog dana u manjim grupama na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“.
- Svuda pođi kući dođi. Beograde volim te! - napisao je na svom „fejsbuk“ profilu Nikola Rokvić po dolasku kući“.
Prvi avion sa poznatim takmičarima sleteo je u ranim prepodnevnim satima, zatim je oko dva po podne stigla i ekipa koja je realizovala ovaj serijal, da bi kasno po podne doputovao ostatak takmičara. U proteklih mesec i po dana koliko su takmičari boravili na Filipinima doživeli su bezbroj avantura i to sve u trci za nagradu od 50.000 evra koju će na kraju serijala dobiti najizdržljiviji.
Prvo neprijatno iznenađenje poznate je sačekalo odmah po dolasku na Filipine jer im je objašnjeno da će do mesta na kome se snima serijal morati, između ostalog, i da pešače, što mnogim zvezdama nije lako palo. Zatim su usledile nevolje sa nepredvidivim vremenom, smenjivanjem oluja i paklene vrućine, da bi u jednom trenutku preživeli i snažan zemljotres. Spekulacije o pobedniku počele su i pre nego što su se takmičari vratili, ali će gledaoci ipak morati da sačekaju još mesec dana do početka emitovanja kako bi videli ko je zaista bio najhrabriji na ostrvu.
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Doček učesnika „VIP Survivora“
Pusto ostrvo nas je promenilo
M. Radojković | 08. 09. 2010. - 00:02h
Nakon mesec dana života i takmičenja u veoma teškim uslovima na Filipinima, poznati „preživeli“ vratili su se u Srbiju. Njihovu borbu u rialiti emisiji uskoro ćemo pratiti na Televiziji „Foks“ i zasad su odgovori na pitanja ko je pobedio i šta se sve dešavalo na ostrvu obavijeni velom tajne. Ipak, poznate ličnosti ekskluzivno za „Blic“ otkrivaju kako su prevazišli sve prepreke, zbog čega su otišli u „Survivor“ i na koji način je rialiti uticao na njihov život.
![]()
Pevačicu Aleksandru Perović dočekao je brat
- Potpuno sam promenio pogled na život. Shvatio sam da su porodica i prijatelji i sve te sitnice na koje ne obraćamo pažnju važnije od nekih stvari na koje mislimo u svakodnevnom životu - počinje priču jedan od takmičara pevač Nikola Rokvić, koji se okušao u „Survivoru“ kako bi pre svega testirao svoje mogućnosti.
- Želeo sam da samom sebi pokažem koliko sam jak i uspeo sam u tome. Pobedio sam samoga sebe - tvrdi Nikola.
Život na ostrvu za sve je bio težak, ali stiče se utisak da takmičari uopšte ni u jednom trenutku nisu bili plašljivi, već su koristili svoj maksimum da prežive u takvim uslovima.
![]()
Nikola Rokvić sa roditeljima
- Način života svih nas nalikovao je na život nekadašnjih plemena - objašnjava manekenka Katarina Vučković i dodaje:
- Žene uopšte nisu bile razmažene i ozbiljno smo shvatile ulogu domaćice, dok su naši muškarci bili veliki kavaljeri i zaista su se brinuli o svemu. Ovo mi je najlepše životno iskustvo, toliko mi se fenomenalnih i lepih stvari tamo dešavalo i komentarisali smo da je zaista istina da po povratku iz „Survivora“ ulaziš u neki novi život, drugačije gledaš na sve - ne krije Katarina, koja je na ostrvu uspela da upozna sebe, ali i da se srodi sa uslovima.
![]()
Pevačicu Gocu Tržan je na beogradskom aerodromu sačekao suprug Ivan Marinković
Kaže da nije gladovala, a da su žene često pribegavale malim trikovima kako bi napravile i neke poslastice.
- Došla sam na ideju da pečemo banane i ta poslastica je zaista lepa, mada je ne bih preporučila. Da bismo održali hidratantnost kože, koristili smo mleko iz kokosa, a od sazrelog kokosa smo pravili maske za kožu. Nekoliko puta sam pokušala i pepelom da operem kosu, ali nije mi se dopadalo. Jednostavno, naučila sam da možete da savladate sebe i u uslovima gde ne mogu da operem zube ili imam dlake i da i u tom kontekstu mogu da zavolim sebe - kaže Katarina.
![]()
Katarina Vučetić pokazuje prijateljicama ožiljke
Ni vremenske prilike nisu bile naklonjene našim VIP-ovcima, koji su više puta bili mokri do gole kože. Ipak, ni to im nije smetalo.
- Često se dešavalo da smo bili mokri do kože, da su nam sve stvari bile mokre, ali sa druge strane, imali smo privilegiju da se budimo sa prirodom, sa prvim zracima sunca - ne krije lepa manekenka.
![]()
Edin Škorić sa najbližima
Kriza u ovakvom načinu života je svakako bilo, a takmičari su najviše patili za bliskim ljudima.
- Najviše sam krizirao jer su mi falila deca i to mi je bila konstantna kriza koja se od početa svaki dan pogoršavala - ne krije odbojkaš Edin Škorić, koji sa manekenkom Ivanom Škorić ima dvoje dece. Iako je zbog prirode posla kojom se bavi u životu često bio razdvojen od najmilijih, Edin nije mogao da podnese činjenicu da ništa ne zna o svojoj deci.
![]()
Voditelj Andrej Maričić u zagrljaju devojke
- Znao sam ja da je sve okej, ali ovo je bila vanredna situacija - nisam mogao da ih čujem, nisam imao nikakve informacije. Ta želja za njima je bila jača od mene. Sve ostalo su bili problemčići koje smo usput rešavali. Pa i ta glad. Ja sam uvek nervozan kada sam gladan i mislio sam da ću imati velikih problema, ali nisam. I to je jedan od razloga zašto sam se takmičio, želeo sam da vidim od čega sam napravljen - ne krije Edin.
Prvo šoping
Kada su stupili na sigurno tlo, svi takmičari su se videli sa svojim prijateljima, porodicom, pre svega su se dobro najeli, odmorili, a potom su se bacili na vraćanje u formu.
- Prvo što sam uradila jeste da sam otišla na manikir, pedikir, masažu. A da, obula sam i štikle - ne krije Katarina.
Nikola Rokvić kaže da se odmah bacio na šoping.
- To je bilo preko potrebno, s obzirom na to da sam se tamo bukvalno prepolovio, pa sad nemam šta da obučem.