VIP Survivor Kostarika 2012

Meni Sebastijana nije bilo zao uopste. Moglo se ocekivati da nece imati mnogo glasova, prvo zato sto je non stop trabunjao da zene ne treba da idu u finale ... drugo, stalno je pricao o tome kako treba da obezbedi svojom taktivom sebi mesto u finalu i trece, u finalnoj veceri je lepo otkrio taktiku i ponizio ostale kada je rekao da realno nisu imali sanse pored njegovog klana ... mislim da je tu sebi presudio ..... vidno je bio razocaran, ali je zasluzio .... Ne treba uvek sve reci, nesto treba i zadrzati za sebe.

Pretpostavljam da je i Vlada isto mislio kao i ovaj, ali da je mudro cutao do kraja ... sto mu se i isplatilo.

Malo mi je zao Milana ... da sam bila na Avinom mestu ja bih njemu dala novac .... Ustvari meni se negde dopala ta ideja sto je on dosao u survivor da bi porodici obezbedio krov nad glavom .... ja bih takvu osobinu uvek vise cenila, nego sve ostale....

Drago mi je da je pobjedio Vlada,mada su takmicari u konacnici sami sebi presudili.Vlada:)-dobar borac,nije ulazio u sukobe i traceve;Milan:ok:-dobar borac,meduljudski odnosi tako tako,cesto je bio sebican i neiskren;Sebastijan:evil:-dobar borac,ljiga od covjeka,svojim komentarima kako zenama nije mjesto u finalu pokopao je samog sebe,Nikola u ovom slucaju nije vrijedan ni spomena.Dobar utisak su ostavili Marko:) i Aleks:),Martina:zper: je ostavila najlosiji dojam

Milana ne volim jos od vremena kada su brojali u plelmenu zenama koja koliko jede.
Iritira me covek.
I uopste mi je veoma pregrubog izgleda za baletana.

S druge strane, ne slazem se sa Natasom, koja rece kako Martina ni o kome nije rekla nesto ruzno.
Pljuvala je Miu, xyz puta. Jeste da o Mii mislim da odista ima nekih velikih psihickih problema, ali nije bilo niti malo vaspitano i lepo da to izgovara.
A pominjala je da je vaspitana.

Volim sto je Vlada pobedio.
Sebastijan, jeste da protiv njega nisma imala nista, ali nije narocit utisak ostavio na mene.

Ja sam navijala ili za Nevena ili za Aleks.

Martina je na merenju imala 74 .... a rekla je da je lagala da je imala 79, nego je imala 82 na tim prvim merenjima .....Tako da je ona smrsala ... a i da nije, ne vidim sta je tu sad strasno i sto se ugojila. A sto se tiče foruma, ja ne podležem mišljenjima drugih - a tamo su uglavnom ljudi kao ti, koji čuju sve i svašta pa tako formiraju mišljenje o takmičaru.

Ja imam svoje mišljenje o svim takmičarima, isključivo na osnovu onog što sam videla i čula ..... Meni je Martina najmanji problem, u odnosu na Jelenu npr. koja je neoprostivo zla (bar za moje kriterijume) - ima potrebu da oceni svakog, a sve te takmicare ona najmanje poznaje, jer je prva ispala.

Jos nisam čula od Martine neke ružne reči o drugima ... dok su svi takmičari koji su ispali udarili pljuvačinu po ovim što su ostali .... kažem, oni su ogorčeni i ja to uopšte ne slušam.

Od Martine nisi cula ni jednu ruznu rijec o drugima?Martina je bila najzlobnija i najvise je tracala,pogotovo Miu,nazivala je kojekakvim ruznim rijecima.Jelena i Mia kakve god da su u usporedbi s Martinom su male bebe,Martina je prodala obraz za male pare,pogledaj sto o njoj pisu na hrvatskim forumima,dobila je daleko najvise negativnih kritika

Pa vidi Martina je u par navrata prokomentarisala nekog takmicara .... ali u odnosu na Jelenu i Miu ... pa i neke druge takmicare, ona je sa svojim komentarima potpuno bezazlena .... Mislim, ako te na plemenskom savetu neko isprovocira - pa logicno je da ces da puknes i kazes to sto kazes ..... no, dobro, ne zelim da branim Martinu - meni ni iz dzepa, ni u dzep :)

Back