VIP Survivor 2010-2011

Pa iskreno se nadam da nece prikazivati sprdnje i svadje ko u ostalim realityma..knez mi je standardno dobar bio do sad..sad kako ce se ovde snaci medju mladjima koji ce praviti klanove ne znam..od riba znam da bi prvo aleksandru i gocu napolje

OoOo konacno tema :lol:
Super su napravili prvu epizodu,svidja mi se:strika:
E sad kad bi uzeli u razmatranje ko je zaista tu VIP :roll:,dosli bi do problema..Zato necemo:mrgreen:
Eto smatracu da su svi VIP,iako neke vidim prvi put u zivotu..:roll:
Opet ja,evo necu vise:zcepanje:
Ali stvarno ko su tu neki ljudi?:rotf:
Evo necu,..

ja ochekivala da gicko zapochne temu:lol:
meni je najsmeshnije bilo shto imam utisak da oni nemaju predstavu koliko para su dobili i koja je stvarna vrednost tog novca, a samo vichu skupo i ne daju...
pa shta su mislili, da drze u shteku za ne daj boze:dontunderstand:
a knez shto ne da majicu:zcepanje:
ja zbog goce jedva chekala, a sinoc me vec iznervirala:confused:
bice interesantno gledati ovu podelu na mushko i zensko pleme:think:

ja ochekivala da gicko zapochne temu:lol:
meni je najsmeshnije bilo shto imam utisak da oni nemaju predstavu koliko para su dobili i koja je stvarna vrednost tog novca, a samo vichu skupo i ne daju...
pa shta su mislili, da drze u shteku za ne daj boze:dontunderstand:
a knez shto ne da majicu:zcepanje:
ja zbog goce jedva chekala, a sinoc me vec iznervirala:confused:
bice interesantno gledati ovu podelu na mushko i zensko pleme:think:

Ma ove zenske su vec pokazale da pojma nemaju sa zivotom kada su sanduce otvorili i procitali poruku. 100% ce oni izmesaju ta plemena posle 2-3 izbacivanja.

Umirrao sam od smeha sinoc kako je Knez popi.zdeo kada su bili u shopingu
:hahaha:jesi vido kako se iznerviro kad je odlazio:lol:pa mindjuse 100e..pa mama alban alban:hahaha:
Dobre su, krenule u setnju i razgledanje umesto da pocnu da prave neko skloniste i mesto za spavanje...Muskarci su ih usili u nabavci,one kao da su krenule u soping,treba im torba....:)

Aj da vidim dal ce lupom upaliti vatru:lol:

Dobre su, krenule u setnju i razgledanje umesto da pocnu da prave neko skloniste i mesto za spavanje...Muskarci su ih usili u nabavci,one kao da su krenule u soping,treba im torba....:)

A najjace je kada su otvorili"postansko sanduce"i procitale poruku da kada se ne vidi lice poruka je stigla...a one pocele da traze lice ahahahahhahah!!!!!! Koje guske.
A tek ona Cincarevic sta je sve izvaljivala to je tek kriminal

Pa kad je goca neiskusna umesto da ponudi gacice za upaljac:lol:

Nije Goca neiskusna ...sacuvala je gace da ih kasnije iskoristi kao sator ;) !
Inace doticna je u startu pokazala kakav je licemer ,najpre je rekla kako ne podnosi histericne a onda je u onom pokusaju pijacarenja par puta histericno iznapadala onu jadnu Cincarevicku ,koja je usput ,cini mi se ,sasvim ok osoba ...no videcemo kakav je ko ,za sada Nikolija - model i Jelena Mrkic - pevacica i mladjani Rokvic koji nije uspeo da ukapira pravila one igre :P ,prednjace u glupostima ali imaju dosta vremena pred sobom svi ,da se posteno iskazu u pravom svetlu !

I krenulo je sinoc....Novi sou,nova razbibiriga za siroke narodne mase...
VIP Survivor...cega li cemo se ovde nagledati,u odnosu na farmu ovi zaista imaju znatno teze uslove...

MA .tezi uslovi..mislim da se ne radi o tome
prvo
survivor ima koncepciju emisije - tako je osmisljena da se boris za opstanak .ako ne dajes doprinosa zajednici
po bilo kom osnovu .letis napolje
ako se ne boris- neces imati sta da jedes...
odnosi medju igracima su zdraviji i temelje se na pravim i tacnijim rezonima nego kod velikog brata- a da ne govorim o farmi
U Survivoru -takmicar zamera takmicaru sto ne radi nista ili se ne trudi ili slicno
a u ostalim reality emisijama- farma mi je je najgadnija ..
takmicari su i siti i obuceni i jedini zadatak im je da umese sebi hleb ,i donesu vodu i ne jedu bas kao kod kuce
i to razmazenim buljama pada tesko
pa onda se prica o tome ko je koliko pojeo ili ko se koliko kupa,,,
spletkari se
..ne moze da se ne spletkari -pogotovo sto oni gledaju i koji ce profil ljudi da izaberu...
Meni je ovaj Survivor jako zanimljiv od samog pocetka- sto bas i nije bio slucaj sa ranijim sezonama
jer ovo vec imas malo neke predstave o ljudima ko su sta su...
pa je zanimljivo..
mene je prijatno iznenadio MARKO BULAT , knez,,mali rokvic,,,aleksandra,,,
goca trzan je ok, ali deluje pomalo nervozno i napeto , nekako kao da je teska osoba,,
tako deluje...
i jedina osoba koja me pomalo nervira,jeste cerka vesne zmijanac...

Nije Goca neiskusna ...sacuvala je gace da ih kasnije iskoristi kao sator ;) !
Inace doticna je u startu pokazala kakav je licemer ,najpre je rekla kako ne podnosi histericne a onda je u onom pokusaju pijacarenja par puta histericno iznapadala onu jadnu Cincarevicku ,koja je usput ,cini mi se ,sasvim ok osoba ...no videcemo kakav je ko ,za sada Nikolija - model i Jelena Mrkic - pevacica i mladjani Rokvic koji nije uspeo da ukapira pravila one igre :P ,prednjace u glupostima ali imaju dosta vremena pred sobom svi ,da se posteno iskazu u pravom svetlu !

pa dobro mislim da je prerano suditi o bilo kome,jer ipak je nagla promena..ko zna da li bi i mi prohisterisali da smo odjednom takvu promenu i ne izvesnost doziveli
ko zna da li bi ti ili ja prohisterisali i iznapadali jedan drugog da smo doziveli toliku pppromenu

MA .tezi uslovi..mislim da se ne radi o tome
prvo
survivor ima koncepciju emisije - tako je osmisljena da se boris za opstanak .ako ne dajes doprinosa zajednici
po bilo kom osnovu .letis napolje
ako se ne boris- neces imati sta da jedes...
odnosi medju igracima su zdraviji i temelje se na pravim i tacnijim rezonima nego kod velikog brata- a da ne govorim o farmi
U Survivoru -takmicar zamera takmicaru sto ne radi nista ili se ne trudi ili slicno
a u ostalim reality emisijama- farma mi je je najgadnija ..
takmicari su i siti i obuceni i jedini zadatak im je da umese sebi hleb ,i donesu vodu i ne jedu bas kao kod kuce
i to razmazenim buljama pada tesko
pa onda se prica o tome ko je koliko pojeo ili ko se koliko kupa,,,
spletkari se
..ne moze da se ne spletkari -pogotovo sto oni gledaju i koji ce profil ljudi da izaberu...
Meni je ovaj Survivor jako zanimljiv od samog pocetka- sto bas i nije bio slucaj sa ranijim sezonama
jer ovo vec imas malo neke predstave o ljudima ko su sta su...
pa je zanimljivo..
mene je prijatno iznenadio MARKO BULAT , knez,,mali rokvic,,,aleksandra,,,
goca trzan je ok, ali deluje pomalo nervozno i napeto , nekako kao da je teska osoba,,
tako deluje...
i jedina osoba koja me pomalo nervira,jeste cerka vesne zmijanac...

Bilo bi dobro da pobedjuje stvarno najsposobniji i da nema spletkarenja..marko bulat mi je zivac i ne vidim da je nesto spretan..najmanje mi se dopada..i onaj andrej je nervozan..od riba goca i aleksandra..nikolija i vesna isto ko da su s marsa pale..tako da ostaje knez eventualno rokvic..od riba naravno nijedna ne moze pobediti iako su komentarisali da bi zena trebala da pobedi..napokon..oni misle da je to zajebancija..da ima neku pozadinu..emancipacija..zabole nas

Bilo bi dobro da pobedjuje stvarno najsposobniji i da nema spletkarenja..marko bulat mi je zivac i ne vidim da je nesto spretan..najmanje mi se dopada..i onaj andrej je nervozan..od riba goca i aleksandra..nikolija i vesna isto ko da su s marsa pale..tako da ostaje knez eventualno rokvic..od riba naravno nijedna ne moze pobediti iako su komentarisali da bi zena trebala da pobedi..napokon..oni misle da je to zajebancija..da ima neku pozadinu..emancipacija..zabole nas

Vrlo slicno mome vidjenju novog serijala ...Bulat mi je kao streber iz skole ,za svaku i najprostiju stvar on pocne da komplikuje situaciju ;ostajem pri misljenju da je Goca histericna i poprilicno neuravnotezena ,a samim tim i licemer jer je to navela kao osobine koje ne voli kod ljudi ...Cincarevicka sa svojom suncevom jogom je posebna prica ,ima prva da izleti ...generalno su napravili los izbor ,kandidati su onako - nezanimljivi ,u najmanju ruku ! Mada je to olaksavajuca okolnost za gledaoce poput mene ...prosle godine sam se nervirao sa onom Visnjom ,e sad nit' imam favorita niti planiram da se nerviram sa budalama ...pa neka pobedi i najgori ,boli me uvce :D !

Da bas tako niko upecatljiv..treba da nas unajme bre da biramo kandidate:lol:

Ali to uopste nije losa ideja ,i to mi je palo na pamet juce dok sam ih gledao ...mogli su izbaciti neku siru listu pa malo sms ,da nam uzmu lovu ,al' bilo bi zanimljivije ...sta ovako ima da se vidi ,iskopan iz naftalina Edin Skoric - njega su se najlakse setili jer mu je bivsa zena ucestvovala u jednom reality-ju ,onda taj Andrej - gde su njega samo iskopali ,sta taj uopste vodi ?! Sa druge strane ...ma pogledajte samo primer Italije ,oni su u slicnom show-u angazovali Ninu Senicar ,a ove sto kod nas ucestvuju su katastrofa bre ...bar da su atraktivne pa da imas sta i da vidis kad vec nisu na neke druge nacine zanimljive ...nego otromboljena Cincarevicka ,ofucana ona manekenka sto je spasila samoubicu da ne skoci s mosta - odlicna preporuka za ovu emisiju :P ...ma uzas jednom recju ,sad se pitam i zasto komentarisem kad mi uopste nisu interesantni - a gledacu samo da vidim ko ce kome prvo da opsuje familiju : tipujem na Vlalukina ,samo kome - to jos ne znam :) !

Back