vip opomena zbog duga

Poruka
3.797
ugovor je raskinut pre mesec dana,stigao mi je poslednji racun od vipa u iznosu od 1.700 dinara,kao i opomena da ce angazovati agenciju ako ne platim,he he. jel mogu oni uopste da me tuze ako je ugovor raskinut,a dugovanje je gore navedeni iznos? hocu da ne platim,jer bi racun trebao biti 600 dinara,a namerno su ga povecali,jer sam raskinuo ugovor valjda. na dan raskida ugovora,radnica mi je rekla da ce mi stici jos samo poslednji racun za period septembra u iznosu od 599.00 din. a stiglo je 1.700,ne kapiram odakle i kako. stoka lopovska!!1

Poslednja izmena:
Napiši im jedan zahtev da se obavežu na poštovanje raskida ugovora ili napiši neku vrstu prigovora i to što pre.
Uz prigovor priloži dokaz o raskidu ugovora, malo im pripreti da ćeš ih tužiti, strpaj sve u koverat, adresiraj i pošalji preporučeno.
Uz sve ti treba i ona dostavnica na kojoj oni treba da potvrde da su tvoju poštu primili.
Pismeno moraju da ti odgovore na zahtev.

To su neka moja iskustva.
Nisam pravnik, ali mene su maltretirali na sličan način sve dok ih nisam nagnao da mi pismeno dostave dokaz da im ništa ne dugujem.
Ima ovde verovatno nekih pravnika koji će ti potanko još nešto nešto savetovati.

Nemoj se zezati,sada imaju ove kretenske izvrsitelje i mogu da ti dodju kuci i da ti oduzmu 5x skuplju stvar,ili ako radis da ti obustave primanje i vise od duga.Posle mozes da se zalis i mozda i dobijes spor,ali to ce da te kosta i dugo da traje.Uplati ti svih 1700 din.,ako mislis da nije u redu i da je rata manja.moraces da uzmes advokata,a to opet moze da potraje.Vidi sa njima na salteru,da li su napravili neku gresku,ili je to napalacena jos neka njihova usluga.U svakom slucaju plati,nisu to neke pare da bi posle imao vecih problema.Drzavne uslige su veci lopovi nego dzeparosi po autobusu.

ugovor je raskinut pre mesec dana,stigao mi je poslednji racun od vipa u iznosu od 1.700 dinara,kao i opomena da ce angazovati agenciju ako ne platim,he he. jel mogu oni uopste da me tuze ako je ugovor raskinut,a dugovanje je gore navedeni iznos? hocu da ne platim,jer bi racun trebao biti 600 dinara,a namerno su ga povecali,jer sam raskinuo ugovor valjda. na dan raskida ugovora,radnica mi je rekla da ce mi stici jos samo poslednji racun za period septembra u iznosu od 599.00 din. a stiglo je 1.700,ne kapiram odakle i kako. stoka lopovska!!1

ja sam zbog sadrzaja te poruke (svima je salju inace, cak i ako malo kasnis) otkazala ugovor s njima i presla u telenor
nakon 6 godina
ok je traziti svoj novac tj da se dug plati
al ja nisam ugovor sklopila s nekom agencijom vec s njima
i smatram da je nedopustivo sto im drzava omogucava da ovako trguju podacima
moj savjet ti je da platis tih 1700 din i kotarisesh ih se
kapiram da mnogi rade isto iz istog razloga
i da je migracija u druge mreze masovna

i šta će postići na tom sajtu? u ugovoru lepo sve piše naravno stave mali font a korisnik odmah potpiše ni ne čita ako i kasnije pročita kasno je prihvatio je uslove iz ugovora i drugoj strani kreće naplata potraživanja, ovo će kazati bilo koji advokat. Nemam nameru da branim bilo kog operatera oni rade svoj "posao" a pojedinac je dužan da pročita šta piše ako On neče niko ga terati neče pogotovo druga strana pošto je punoletan

Poslednja izmena:
i šta će postići na tom sajtu? u ugovoru lepo sve piše naravno stave mali font a korisnik odmah potpiše ni ne čita ako i kasnije pročita kasno je prihvatio je uslove iz ugovora i drugoj strani kreće naplata potraživanja, ovo će kazati bilo koji advokat. Nemam nameru da branim bilo kog operatera oni rade svoj "posao" a pojedinac je dužan da pročita šta piše ako On neče niko ga terati neče pogotovo druga strana pošto je punoletan

Naravno da sve lepo piše u ugovoru, ali ako oni ne ispune svoje uslove u ugovoru, treba odmah reagovati i pozvati se na dovođenje korisnika u zabludu, na stavku da Vip nije ispunio uslove ugovora, pozvati se na prava koja imaš kao potrošač. Nemojte odmah da pođete od toga da su oni kompanija a vi pojedinac, nemojte zaboga ljudi, da pravite ovce od sebe i kad možete da se izborite za svoja prava i svoj novac. To ćutanje i pomirljiv ton nas je dovde i doveo.

kako ne kapirate vole ljudi da imaju problema i za to plačaju da nema problema u životu bi im bilo dosadno ovako se nešto dešava pogotovo što postuju tek kad se nešto desi a ne sete se da se prvo raspitaju na netu na kojem se "hvale" da su ih zeznuli

kako ne kapirate vole ljudi da imaju problema i za to plačaju da nema problema u životu bi im bilo dosadno ovako se nešto dešava pogotovo što postuju tek kad se nešto desi a ne sete se da se prvo raspitaju na netu na kojem se "hvale" da su ih zeznuli

Gledaj, meni čovek došao i nudi mi opciju SIGURICA.
I pročitam uslove i potpišem ugovor da ne bih imao problema sa visokim računom.
Međutim, ta SIGURICA napravi istog dana po potpisivanju ugovora takvu problematiku, da o tome može roman da se napiše.
Sve u svemu, ugovori služe da se ispoštuju sa obe strane.
Kako oni znaju da reaguju kad se ugovor ne ispoštuje, tako i korisnik treba da reaguje.

Back