Vinski podrumi.

Sad ne znam šta da ti kažem, pretpostavim da je pluta dovoljna, kad si napisao par dana pomsilio sam da se niste igrali (tipa rakijske flaše i sl). Mslm meni se desi da mi otoče i od ne baš najboljeg vina u plastiku (vole me ko porez da razrezujem) i to se održi po par nedelja dok se ne otvori.

Poslednja izmena:
Dobro vino je greota u špricer miksovati.
"Banaćanin" je zato zakon za špricer :lol:

Najbolja je bila Dzervinova zlatna Dubravka
DUBRAVKA.GIF
ali je propala firma i sada se tesko nalazi.
Tog vina nema u mom kraju ali ima onih od 100-150 din koja nisu za bolje.
Znam da je greota ali ja se od 2 godine druzim sa sifonom pa mi je tesko da razbijem tu naviku.

koje domace crveno ili belo vino preporucujete ?

pod uslovom da je flasirano , i siroko prisutno u trgovinama a ne neka ogranicena serija do koje se tesko dolazi .

na mora da je neka exstra kvaliteta , vec napr , da je u rangu sa Crnogoskim vrancem 13 juli .

Hvala . . .

koje domace crveno ili belo vino preporucujete ?

pod uslovom da je flasirano , i siroko prisutno u trgovinama a ne neka ogranicena serija do koje se tesko dolazi .

na mora da je neka exstra kvaliteta , vec napr , da je u rangu sa Crnogoskim vrancem 13 juli .

Hvala . . .

Zavisi koje vino vise volis.
Meni najbolje lezi smederevka ili domace (kucna radinost).
Probaj sa Rubinom, ima ga skoro svuda i ima jako dobar rose (skoro crven).

hvala na preporukama , zapamticu i probacu . . .

volim da menjam i eksperimentisem ,

inace primetio sam da mi leti po vrucini uz neku testeninu , piletinu ili razne vrste sireva pasuje tikveski rose i to kao shpricer , a kada se dobro zamastim i nakrkam neke pikantne mesine onda to zalivam gore pomenutim crnogoskim vrancem

PozZz . . .

Back