Vini Pu -Druzenje i paznja

ziko2003

Početnik
Poruka
40
Ima li neko Vini Pu Druzenje i paznja sa VHS-a ili VHS?Ako ima,neka se javi u odgovorima.Moze i DVD ili bilo koji format.
Mogu da se menjam ako treba.Mozete se javiti i na mejl ( oizn@open.telekom.rs )
Zasto se niko ne javlja???
Ako moze,samo recite gde mogu da ga nadjem.
Barem neko nek se javi.
Svuda sam trazio. Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vini Pu-Druzenje i paznja mi hitttno treba!
Menjao bih se za sta god hocete!

Poslednja izmena:
Pa dobro, gde si probao da ga nadjes ?Mislim,mozda mogu da ti pomognem,ali ne znam ni sam mogu li da ga nadjem... Drugo,da li si probao na drugom forumu? Znaš li engleski naziv? Ima li ga na IMDB?
Javicu ti ako ga nadjem... A ostale clanove ovo kao da ne zanima....:( Ponudio si im sve sto traze,a oni....I treće,je'l ti treba sinhronizovan ? Video sam sliku i ti ga sigurno ne bi toliko trazio da znas engleski.Ali,nema veze.Mozda neko ima i ovakav,na srpskom. Potrudi se...

Ima li neko Vini Pu Druzenje i paznja sa VHS-a ili VHS?Ako ima,neka se javi u odgovorima.Moze i DVD ili bilo koji format.
Mogu da se menjam ako treba.Mozete se javiti i na mejl ( oizn@open.telekom.rs )
Zasto se niko ne javlja???
Ako moze,samo recite gde mogu da ga nadjem.
Barem neko nek se javi.
Svuda sam trazio. Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vini Pu-Druzenje i paznja mi hitttno treba!
Menjao bih se za sta god hocete!
moze menjaza za 100e:kafa:

Ne za sta god hocete.
Sala,OK?
Inace mi stvarno treba i ako georgejune stvarno imas,onda u zamenu trazi crtani film ili film!
Ili muziku... Od toga moze,ali ja se ne menjam novcem;) Mozete i da stavite na forum video sinhronizovan sa VHS-a ako imate,nema problema....Ili posaljete na mejl...

Poslednja izmena:
Medjutim,znam nekog ko je imao/ima taj crtani(urednik bivseg sajta yusvastara) Pa kako da dodjem do njegove adrese itd. Sajt je radio do 2002 ...:( Ali ipak,mozda urednik moze da da vise informacija...Ko ga poznaje ili zna te informacije moze da se ukljuci...

Poslednja izmena:
;):ok:

vidim che chehechhehhehhhhheeee;)kako ' cu ga da nadjem bez broja il ' bilo ceg'drugog
kako ga znas ako ne znas broj prezime itd.c pobogu!KAKO BISTE SE MENJALi il bilo sta?
nisam lakoveran ako lazes...ali ti verujem pa te pitam ono gore.

Poslednja izmena:
da to i plus ne znam je li to taj urednik sajta i da vidim znas li o cemu je site

- - - - - - - - - -

:hahaha: necu da se salim ali hahahhaahahhahahahhxxaaaaaxaaaaaxaaaaxaaaa
stvarno samo ime i ulica
znas jos neki podatak?

- - - - - - - - - -

i nije smesno ko me zeza
ako neko ima ,,Vini Pu:Druzenje i paznja'',a dao bi besplatno ili se menjao,moj katalog uskoro ceo i moci cete preuzeti il bez menjaze
samo se kad se odlucite i imate javite na oizn@open.telekom.rs
filmove imam samo na kompijuteru uglavnom jako puno i menjam se ovako posaljem na kompijuter vas,a vi meni kasetu postom
mogu i neki DVD
VHS ove tek nabavljam nemam ni jedan
SLIKA KASETE KOJA MI HITTNO TREBA http://yusvastara.tripod.com/GALERIJ...pudruzenje.htm
Naravno neka kaze i ko zna prezime lazara iz visegradske 26 beograd

Poslednja izmena:

Back