Виндовс не препознаје андроид?

Легенда_001

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.283
Застадох збуњен...

Утакнем УСБ и спојим Андроид н Вондовс, и ништа.

Покушам неколико пута, ништа и даље...

Скинем КИС и инсталирам, и после неколико покушаја, спозна телефон, али невиди меморијску картицу. :dash:

Знали неко која је овде фора, и који је програм добар на Виндовсу за Андроид мобилне телефоне?

Застадох збуњен...

Утакнем УСБ и спојим Андроид н Вондовс, и ништа.

Покушам неколико пута, ништа и даље...

Скинем КИС и инсталирам, и после неколико покушаја, спозна телефон, али невиди меморијску картицу. :dash:

Знали неко која је овде фора, и који је програм добар на Виндовсу за Андроид мобилне телефоне?
PC Suite otvara sve telefone na kompu

Pogledajte ovde, ovde, ovde, ovde. koristim zadnji link, negde sam pročitao da može sa ostalim modelima da radi nisam proverio jer nemam drugi telefon
:confused:

Прва два сајта, поред многих, пуни су вируса и тројанаца, и уместо проканг софтвера за довнлоад, инсталирају ти масу шпијунских програма поред вируса и тројанаца.. Претресао сам десетине сајтова, све гори од горег.
Целу ноћ сам чистио комп од вируса и тројанаца, а инсталирао сам Виндовс поред Линукса, само због тог програма за мобилни.

Који сма ја кретен! :dash:

Верзија кернела мог фона је стара, старији је модел Андроида, па зато имам муке.

Нисам гледао на сајту твог задњег линка шта има...

Ипак хвала на помоћи. :lol:

:confused:

Прва два сајта, поред многих, пуни су вируса и тројанаца, и уместо проканг софтвера за довнлоад, инсталирају ти масу шпијунских програма поред вируса и тројанаца.. Претресао сам десетине сајтова, све гори од горег.
Целу ноћ сам чистио комп од вируса и тројанаца, а инсталирао сам Виндовс поред Линукса, само због тог програма за мобилни.

Који сма ја кретен! :dash:

Верзија кернела мог фона је стара, старији је модел Андроида, па зато имам муке.

Нисам гледао на сајту твог задњег линка шта има...

Ипак хвала на помоћи. :lol:
Skidaj sa FileHippo.com i Softpedije.Sa Softonic-a i CNeta nikako,oni su postali strasni.Sto ne napisa da je Samsung.Evo ovo probaj:http://www.softpedia.com/get/Internet/Telephony-SMS-GSM/Samsung-PC-Studio.shtmlIzvini poslao sam ti prosli put pogresno ime programaa;HI SUITE",a ne PC Suite.Pomesao sam sa ovim Samsungovim.I trazi sa ova dva sajta FILEHIPPO iSOFTPEDIJA.To su ostali ispravni i neiskavareni sajtovi za preuzimanje free programa.

Poslednja izmena:
Skidaj sa FileHippo.com i Softpedije.Sa Softonic-a i CNeta nikako,oni su postali strasni.Sto ne napisa da je Samsung.Evo ovo probaj:http://www.softpedia.com/get/Internet/Telephony-SMS-GSM/Samsung-PC-Studio.shtmlIzvini poslao sam ti prosli put pogresno ime programaa;HI SUITE",a ne PC Suite.Pomesao sam sa ovim Samsungovim.I trazi sa ova dva sajta FILEHIPPO iSOFTPEDIJA.To su ostali ispravni i neiskavareni sajtovi za preuzimanje free programa.

Хвала најлепше. :)

Али тај програм није за андроид, не препознаје га.

Нема везе, потражићу, па ако нађем, нађем... :)

Суштина свега, је да Виндовс зеза...

Инсталирао сам неколико програма за Самсунг, и ниједан неможе, осим КИС-а.

Разлог је сам виндовс. И поред инсталираног драјвера, који је данас сам инсталирао, једном се појавио Самсунг фајл у експлореру, и више се не појављује.

Лудило! Где ја губим време, ццццц.....

Minimum je XP SP3 za bilo kakvo instaliranje software-a podrške SMART-a bilo i kom mene problema sa sadašnjim mobilnim nema radilo iz prve jedino što nisam download-ovao software nego imao u telefonu zadnji link :) što se pokazalo da je bolje nego da tražim po netu, naravno to ni tauj što mi je prodao nije imao pojma da mi kaže jer je prodavcima nebitno a na sajtovima gde god sam gledao ne piše ništa o tome jednostavno rečeno usralo me

Nema šanse Brate, probao sam. Taj program jeste dobar, ali Windows 8 mi dupe pomera...

Jedno deset puta je sam pokušavao konekciju sa mobilnim, i nije mogao, i na kraju, restartujem komp.

Kad ono, Windows blokirao masu programa sa upozorenjem da mu smetaju!!!!

Smeata mu Avira, smetaju mu još neki njegovi programi!!! Jbt, koje ludilo! Ebo Windows, isključuje svoje programe, aplikacije!!!:dash:

Sad ču da instaliram Win 7 da vidim da li će da radi, ako mi ovi dežurni Mikrosoftovi admini dozvole, i nebudu me hakovali opet... :eek:

Ево ме после дуже од дана, и сво време сам провео инсталирајући Виндовс 7 и закрпе... :(

И инсталирам програм са линка који си ми дао, и ништа...

Пробао сам још што шта, и ништа...

Све у свему, доста ми је Виндовса за читав живот!

У сваком случају, увдео сам и зазнао много што шта, али нечу о томе, нека остане за сада мала тајна... :)

Обрисах Виндовс и вратих се на Линукс, који че ми бити једини и основни ОС... :)

Ево ме после дуже од дана, и сво време сам провео инсталирајући Виндовс 7 и закрпе... :(

И инсталирам програм са линка који си ми дао, и ништа...

Пробао сам још што шта, и ништа...

Све у свему, доста ми је Виндовса за читав живот!

У сваком случају, увдео сам и зазнао много што шта, али нечу о томе, нека остане за сада мала тајна... :)

Обрисах Виндовс и вратих се на Линукс, који че ми бити једини и основни ОС... :)
Pa ono jeste,sve sto sam prikacio na komp na linuxu je otvorilo bez problema.Ali cudi me za ovaj program HI Suite,preko 20 vrsta telefona,sam otvorio i pregledao sve sto ima u njima.Doduse,ovo su bili telefoni sve novije generacije.

Poslednja izmena:
Pa ono jeste,sve sto sam prikacio na komp na linuxu je otvorilo bez problema.Ali cudi me za ovaj program HI Suite,preko 20 vrsta telefona,sam otvorio i pregledao sve sto ima u njima.Doduse,ovo su bili telefoni sve novije generacije.
Mozes li ti meni poslati tacnu njegovu oznaku,pa cu ja polako pretrazivati do ne nadjem,pa neka ga neka bude tu mozda ces opet namestiti neki Win.

О томе се и ради, мој мобилни је старије гененерације, али још увек актуелан. Међутим, и тај програм као и многи подржавају верзију коју има мој мобилни, али нешто друго је у питању.

Са једне стране Виндовс је проблем, а са друге, мобилни оператер одржава веома добро сигурност мог мобилног. :)

Зато, немам намеру да више истражујем, док опет недођем до Нокие. :)

Овај Самсунг сам пре неких две недеље добио, привремено се користим, иначе годинама користим Нокиине моделе. Мада сам имао некада и разне моделе Самсунга, и то нових, неможе се мерити са Нокиом.. :)

- - - - - - - - - -

Mozes li ti meni poslati tacnu njegovu oznaku,pa cu ja polako pretrazivati do ne nadjem,pa neka ga neka bude tu mozda ces opet namestiti neki Win.

Може, ево:) :

Samsung

GT-S5360

Android verzija 2.3.6

Ver. Kernela 2.6.35.7

О томе се и ради, мој мобилни је старије гененерације, али још увек актуелан. Међутим, и тај програм као и многи подржавају верзију коју има мој мобилни, али нешто друго је у питању.

Са једне стране Виндовс је проблем, а са друге, мобилни оператер одржава веома добро сигурност мог мобилног. :)

Зато, немам намеру да више истражујем, док опет недођем до Нокие. :)

Овај Самсунг сам пре неких две недеље добио, привремено се користим, иначе годинама користим Нокиине моделе. Мада сам имао некада и разне моделе Самсунга, и то нових, неможе се мерити са Нокиом.. :)

- - - - - - - - - -

Може, ево:) :

Samsung

GT-S5360

Android verzija 2.3.6

Ver. Kernela 2.6.35.7
Evo ovde ovo prodaj.Ima za XP,Win.7i Win.8:http://www.tomshardware.co.uk/s/free+download+samsung+galaxy+suite+windows/

Хех, ниси обратио пажњу, па и они на тим линковима дају само КИС. :)

Кис сам инсталирао и ради, али КИС нема за поруке... :)

Мени је битан програм са којим ћу моћи слати поруке, СМС, а не да се играм само са сликама и да купујем маглу... :)

Немој да се мучиш, и тако ћу да мењам телефон, тј, купићу Нокиу, ово ми се случајно затекло... :)

Овај Самсунг је старији модел, и нисам баш сигуран да ли смем да га рутујем, те се плашим да га не уништим. Иначе овако, ради веома добро. Послужиће за резерву... :lol:

Poslednja izmena:
Немој да се мучиш, и тако ћу да мењам телефон, тј, купићу Нокиу, ово ми се случајно затекло... :)

Овај Самсунг је старији модел, и нисам баш сигуран да ли смем да га рутујем, те се плашим да га не уништим. Иначе овако, ради веома добро. Послужиће за резерву... :lol:
:Vazi::ok:

Back