AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 37.254
латице трешње
на мојим капцима
тама ми покрила све
ОВО горе је напола хаику .....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro je!ali nema J J![]()
Baš ozbiljno shvataš stihoveлатице трешње
на мојим капцима
тама ми покрила све
ОВО горе је хаику .....
ma koji sam ja baksuz , pola od kostiju će ostati, što je sigurno sigurno je, riba u ruke i prstima sve to rasčačkamPa za tranžiranje. Kako je otvoriš? Mene tata učio sa viljuškom i nožem - otvoriš, izvadiš glavnu kost - nožem sa strane odvojiš od glave i repa, malo odigneš i skloniš viljuškom.
I za to imaš poseban escajg.
nije spamovanje , to je dar od Bogali je spamovanje kada se spameru spamuje spamerska tema?![]()
U cemu je razlika izmedju viljuske sa 4 i sa 3 zupca?![]()
Ćero, ti si jedina koja je ozbiljno shvatila ovu Tabovu temu. Ti kao da ne znaš Taba i kakve bisere od tema on prosipa po forumu.Za meso, odreske, špagete idu obično ide sa tri blago savijena oštra zupca.
Za voće, povrće, salate idu četiri kraća zupca.
Ja najviše volim spork![]()
A ne, znam ja dobro Taba, zato sam mu i ubacila riječ spork, sad gugla da vidi šta je toĆero, ti si jedina koja je ozbiljno shvatila ovu Tabovu temu. Ti kao da be znaš Taba i kakve bisere od tema on prosipa po forumu.![]()
A, pa prelagala sam mu ja ovde razne teme o JJ, koju on i Atom prosto obožavaju, pa nas podaviše po forumu temama o njoj, ali me iskulirao, jer me ne zna.A ne, znam ja dobro Taba, zato sam mu i ubacila riječ spork, sad gugla da vidi šta je to
Vidjećeš iduća tema spork![]()
Razlika je u tome ko ih je dizajnirao. Dizajner prve je Volt Dizni. Svi njegovi likovi imaju četiri prsta pa i viljuška mora imati četiri zupca. Dizajner druge je glavom i bradom Posejdon.U cemu je razlika izmedju viljuske sa 4 i sa 3 zupca?![]()
a mi se znamo?A, pa prelagala sam mu ja ovde razne teme o JJ, koju on i Atom prosto obožavaju, pa nas podaviše po forumu temama o njoj, ali me iskulirao, jer me ne zna.![]()
Ja sam izbosne, mi meso ćopamo rukama a viljuške koristimo kao antenu na tv-ukad smo vec kod viljuske sa 4 zupca
da li meso secete tako sto noz provlacite izmedju drugog i treceg zupca?![]()
Ja znam za nekoliko admina ovde: Admin Sredoje, tab503 i Mita 2.0.a mi se znamo?![]()
Za ovo veoma bitno pitanje predlažem da otvoriš anketu, da se izjašnjavamo kako sečemo meso nožem.kad smo vec kod viljuske sa 4 zupca
da li meso secete tako sto noz provlacite izmedju drugog i treceg zupca?![]()
odlicna ideja za temuZa ovo veoma bitno pitanje predlažem da otvoriš anketu, da se izjašnjavamo kako sečemo meso nožem.
1. Ispred viljuške
2. Između 1. i 2. zupca viljuške
3. Između 2. i 3. zupca viljuške
4. Između 3. i 4. zupca viljuške
5. Iza viljuške
6. Kakva viljuška? Ja to uzmem u ruke, pa grizem zubima.
7. Jedete meso!? Sram vas bilo! Ja sam vegan/vegetarijanac.
I eto tebi rešenja životne dileme.![]()
ma to garant onaj seljoje sredoje.Ja znam za nekoliko admina ovde: Admin Sredoje, tab503 i Mita 2.0.
Jednom od njih sam predložila nove teme o J. J. ali da li si to bio baš ti, ne bih znala kasti, siiinko.
Ali primetih da su sva trojica (sa atomskim im drugom) obožavaoci lika i dela J. J, pa nas sve ovde kolektivno podaviše temama o njoj.![]()