Vilijam Šatner ostavlja obožavatelje u suzama podsećajući ih da mu je kraj blizu

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.365
Najnoviji intervju Vilijama Šatnera za Varieti zabrinuo je fanove. Ovaj 91-godišnji veteran Zvezdanih staza podelio je uvid u svoj život, svoj rad i nasleđe, a takođe je podelio i neke teške istine o svojoj smrtnosti: „Nemam još dugo da živim“, kaže on.

Vilijam Šatner nije dobio poražavajuću medicinsku dijagnozu ili bilo šta slično, jednostavno je naučna činjenica da će čovek njegovih godina, neizbežno, jednog dana umreti. „Bez obzira da li ću se otići dok vam se obraćam ili za 10 godina, moje vreme je ograničeno“, zaključuje on.

Ali šta je uopšte dovelo do svih ovih tragičnih priča o smrti Vilijama Šatnera? Vrhunski glumac objavljuje dokumentarac koji pokriva vrhunce njegove karijere pod nazivom You Can Call Me Bill, koji će ove godine biti premijerno prikazan na filmskom festivalu South by Southwest. Film nije samo pogled na njegove poznate uloge u Zvezdanim stazama, T.J. Hooker, i Boston Legal, ali se bavi i ko su bili njegovi lični glumački idoli (Marlon Brando i Laurence Olivier), kao i tema smrtnosti uopšte.

Dokumentarac, objašnjava Vilijam Šatner, je način da se ostavi nasleđe iza sebe. To nije samo pogled na beznačajne sitnice o njegovom životu, to je način da „otkrijem nešto što nikada ranije nisam rekao ili nađem način da nešto što sam ranije rekao kažem na drugačiji način, kako bih mogao istraži tu istinu dalje“. Kaže da ljudi kada umru ne nose svoje lične stvari, pa čak ni svoje ideje sa sobom, pa želi da ih podeli sa svetom dok je ovde kako se sve njegove misli ne bi samo izgubile u prazninu kada ode.

3d95739a792786dbd3b527706adb9427

Back