Vilica

Djika junior

Domaćin
Poruka
3.733
Imam bolove na levoj strani vilice, skroz na kraju, do krajnika. Boli me kada jako otvorim usta, žvaćem nešto na toj strani, u nekim trenucima deluje kao da me uvo boli.

Ne znam ni kod kog lekara da odem, da li kod opšte prakse, ili kod zubara ( pošto je to oralna bolest).

Da li je neko nekada imao sličan priblem ili zna bar šta je u pitanju.

Osmice mi još uvek nisu izrasle, da nisu one u pitanju?

Hvala unapred!

Ovako na neviđeno, možemo samo da nagađamo! Najbolje bi bilo da se obratiš svom doktoru opšte prakse, pa i ako on ne bude mogao da vidi o čemu se radi, uputiće te stručnijem od sebe !;)

Prvo idi da te stručno lice pogleda i pregleda, pa ćeš lako, ako bude trebalo, da piješ lekove ! I znaj da ko god te laički savetuje da uzimaš brufene i dovicine i sl. tek tako, k'o Tik-Tak, je teška budala, jer pojma nema ni o čemu ! Čak i Tik-Tak može da izazove probleme kod nekoga !!

Ne javlja se nikakav otok, samo bol u viličnom zglobu. Počeo je da me prestaje. Kontaktirala sam u medjuvremenu zubara, on pretpostavlja da je upala nerva i preporučio je B vitamin. U petak idem ponovo pa ćemo da vidimo šta će biti.

Inače ni ja sama ne uzimam lekove na svoju ruku, ali zadesio me je vikend, a nije mi bilo toliko hitno da idem u Hitnu ili nešto slično.

Од попијеног бруфена, осим ако ниси алергична на њега, не може ти ништа бити. ;) Бол није потребно трпети, он исцрпљује.
Описано личи највише на умњак који је почео да расте. Упала нерва? Не бих рекла. А ако и јесте, то може да потврди само неуролог. Стоматолог не може. ;)

Back