white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.883
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oo baš lepoPreferiram nešto drugačije ne skromnije.
Recimo ovo
![]()
i to mi se svidjaPreferiram nešto drugačije ne skromnije.
Recimo ovo
![]()
prelepovolim skromnije, nije mi za zivot potrebna tolika kuca...ali ne bih je odbila
Ja bih vise neku prizemnu...sa kamenom...recimo nesto ovako...
![]()
Ja mrzim stepenice i zato imam prizemnu kuću u američkom stilu. Tipa veliki dnevni boravak, kuhinja i trpezarija.volim skromnije, nije mi za zivot potrebna tolika kuca...ali ne bih je odbila
![]()
mali joj bazen.. nije za mene...Da li biste ikada živeli u ovoj vili? Ili preferirate nešto skromnije?
Pogledajte prilog 928349
e ova vec ima bazen masalavolim skromnije, nije mi za zivot potrebna tolika kuca...ali ne bih je odbila
![]()
skromnija!e ova vec ima bazen masala
p.s.
da..bas je ova kuca skromna![]()
ovo bree k'o kapelavolim skromnije, nije mi za zivot potrebna tolika kuca...ali ne bih je odbila
![]()
Nije megalomanski.ako cemo vec megalomanski...mozda ovako nesto...sa vise cveca i biljaka okolo...mandarina...maslina...limuna...
![]()
Nesto mnogo skromnije.Da li biste ikada živeli u ovoj vili? Ili preferirate nešto skromnije?
Pogledajte prilog 928349
oh...imaod toga skromnije nema
oh...ima![]()
meni ovo simpa
ima i bastu,ne vidi se odavdesamo da je veca bastakuca moze da je mala....ali basta mi treba!
![]()
onda moze...bitno da ima barem 1 sobu + kupatiloima i bastu,ne vidi se odavde
ima i sobu i tus kabinuonda moze...bitno da ima barem 1 sobu + kupatiloa drvo...obozavam
![]()