Vi ste divni, mnogo Vam hvala na ovom iscrpnom komentaru,nisam se nadala da cu dobiti ovako kvalitetnu povratnu informaciju. Otvorili ste mi oci da malo na drugaciji nacin sagledam stvari i uopste citam knjigu, jer sam krenula isuvise olako i napravio mi se haos u glavi zbog svih tih intertekstualnosti, a ima nesto u tom Peljevinu sto me privlaci da se pozabavim njegovim stvaralastvom, tako da, ukoliko naidjem na jos neke nejasnoce, nadam se da mogu da Vam se ponovo obratim. Uglavnom, shvatila sam simboliku brojeva, ali neke scene mi nisu bas bile prijatne za citanje, moram da priznam. Odusevljena sam ovom scenom kako ste je lepo objasnili, da mi je zao i krivo sto ja nisam bila sposobna da je dozivim na taj visi nacin i povezem je sa zivotnim stvarima. Istrazivala sam o Peljevinu, uglavnom shvatam sta on predstavlja, ali sad sam se uverila da to nije dovoljno i da se tu kriju jos mnogo vrednije stvari, javljaju se ti socijalno-psiholoski problemi, ako tako mogu da se izrazim.
Jos jednom, mnogo Vam hvala na odgovoru i mislim da cu da imam mozda jos par pitanja. Svako dobro i srdacan pozdrav!