Виктор Орбан: "Запад је добио оно што заслужује "

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
ауторска тема

У недавној посети Мађарској је била и тв станица друге Америке , пошто је Америка у великм поделама и постоје три Америке , овде под ДРУГОМ Америком сматрам Америку која је против Бајденове либералне полтике, тeлевизија фокс .

Председник Орбан је за тв фокс рекао нешто што ће верујем уздрмати Запад Европе , цитирам :"Запад је добио оно што заслужје "

Оно што је мени било интересантно јесте начин на који је Орбан представио проблем у ЕУ , рекао је да постоји у Западној Европи популација која верује да је добро створити нацију , тако што ће направити микс становништва муслимана и не муслимана на темељима неолибералне Европе без традионалних вредности , без граница и без Хришћанства.

Веома интересантно излагање

Оно што је још рекао јесте да многе Западноевропске породице мигрирају у Мађарску и централну Европу јер нису у могучности да живе више на Западу
да демографија Западне Европе је толико промењена да више није сигурно , нити прихватљиво да једна традиционални човек са породицом живи на Западу ..

Начин на који Орбан говори може деловати прихватљиво данас , али сутра и прекостура конкретно можемо имати проблеме .Искључиво због мађарског национализма који у овом случају прелази једну границу , само се надам да та граница неће бити Војводина , него да ће се кретати према Западу .

Постоје позитивне и негативне стране овог буђења национализам у Мађара .Добра ствар је анти Западни империјализам , лоша је про мађарски имепријализам.

Виктор Орбан је рекао да очекује мешање у изборе које долазе на пролеће у Мађарској , да очекуј мешање огромно од стране ЕУ и од стране Америке
упитан да коментарише то што га је Бајден назвао Тоталитарним пробистветом , Виктор је рекао да га то забрињава , обзиром да се ради о председнику Америке .

Виктор Орбан неће моћи сам даље , обзиром да је Трамп изгубио .Остаје му да остане сам у В4 или да се приближи председнику Путин .

Избори у Мађарској су у Априлу и Орбан говори да има веома добра сазнања да ће директ Бајден да учествује у свргавању Орбана , једном речју чека нас Мађарско пролеће и једно врело лето следеће године .

Виктор Орбан неће моћи сам даље , обзиром да је Трамп изгубио .Остаје му да остане сам у В4 или да се приближи председнику Путин .
Ако господин Лукашенко још мало нафилује Пољску са паштунима гледаћемо како се буди слободарски народ Пољске као савезник Мађара. Заједно са земљама Open Balkan .... хмм - широк фонт за западнољупце. 😍

господин Орбан:
orban.jpg

И ми ћемо тако да примамо мигранте захваљујући нашим кнезовима, па ћемо после да бежимо у јужну Угарску, па ћемо опет да присајединимо јужну Угарску и направимо свињац од ње као што правимо данас

Ако господин Лукашенко још мало нафилује Пољску са паштунима гледаћемо како се буди слободарски народ Пољске као савезник Мађара. Заједно са земљама Open Balkan .... хмм - широк фонт за западнољупце. 😍

Наравно , само у Пољској и те како има легло прозапада са којим се Пољаци нису обрачунали .

господин Орбан:
Pogledajte prilog 987657

Orban je dakle za mađare kao članove EU rekao da je dobio to što zaslužuje

Орбан је себе и свој народ у овом интервју , ако погледаш , веома лепо одвојио од Запада Европе и назвао се централно Европским народом а да је Запад добио оно што је заслужиио јер су добили милионе муслимана из Авганистана и Сирије .

Тиме је Орбан урадио нешто веома интересантно групу В4 ТОТАЛНО изопштио од Запада

Некако увек волим да се осврнем на историју јер она мајка и учитељ живота ..наиме, када је Атила вођа Хуна кренуо на Римско царство он је са собом повео и словенски народ . то је био први удружени подухват против Запада словена и хунског мађарског народа.

У Мађарима можемо имати савезнике и непријатеље , ако се Орбан приклони Белорусији и Русији имаћемо пријатеље , а ако одлучи да то уради подршком од Трампа и само В4 групом и неким ништа мање опасним групацијама из Западне Европе , онда можемо имати проблем ..

од извора два у пута.

Орбан је у овом случају као Атила , осетио је слаткоћу Запада , али му се нису допале вредности , спремао се и удруживао са словенима и онда кренуо у напад на Римско царство да би своје територије одбранио .

Може да се каже да се данас у Мађарској може одиграти битка века између традиције и културе са једне стране и неолиберализма са друге стране .
Та битка може бити и битка Истока и Запада , вома је битно сачувати добре односе са Мађарима и изазивати те антизападне фрустрације код Мађара.

И ми ћемо тако да примамо мигранте захваљујући нашим кнезовима, па ћемо после да бежимо у јужну Угарску, па ћемо опет да присајединимо јужну Угарску и направимо свињац од ње као што правимо данас
Ajd, zamoli onog čiku u belom koji te uveče vezuje za krevet, da ti ne daje stalno pogrešne tabletice.

Може да се каже да се данас у Мађарској може одиграти битка века између традиције и културе са једне стране и неолиберализма са друге стране .
Та битка може бити и битка Истока и Запада , вома је битно сачувати добре односе са Мађарима и изазивати те антизападне фрустрације код Мађара.
Pa mi nikad dosad nismo imali bolje odnose sa njima, a Mađari nikad gore sa Zapadom.

У Мађарима можемо имати савезнике и непријатеље , ако се Орбан приклони Белорусији и Русији имаћемо пријатеље , а ако одлучи да то уради подршком од Трампа и само В4 групом и неким ништа мање опасним групацијама из Западне Европе , онда можемо имати проблем ..
Višegradska Grupa, Open Balkan i dobri odnosi sa Rusijom, Kinom i Indijom - šta će i nama i njima bolje od toga?
A Orban je u pravu - ova rulja koja nadire u Evropu ne donosi ništa dobro.

Постоје позитивне и негативне стране овог буђења национализам у Мађара .Добра ствар је анти Западни империјализам , лоша је про мађарски имепријализам.
Nema Orban nikakvih pretenzija na Vojvodinu, to su iste besmislice kao i one naše o Dubrovniku kao srpskom gradu, ili Srbije istočno od Bojane.

Izgleda Orban Mađarsku ne smatra Zapadom, nego vrv misli na zapad EU, SAD, Kanadu i Australiju, a nije tajna da je on sukobu sa upravo tim zapadnin delom EU.

Генерално мислим да је највећи проблем у В4 групи заправо Пољска која вуче према Балтичким фашистима и храни ту не добру страну у Мађарској.

Обран би могао да победи , али га не издају Пољаци а знајући Пољаке ...не знам ...

само знам да је време да се ПОД ХИТНО уједињују Србија, Република Српска , Македонија и ЦГ ...

Ta vrsta ujedinjenja na koju misliš nije moguća.

Наравно да је могућа и на примеру В4 видимо да је могућа .Вишеградска група званично може да функционише као једна држава а тако могу и Србија, Македонија, Република Српска и Црна Гора

Мађари имају тај један однос поштовања према српском народу ,специјално када су изопштени од Пољске , то поштовање и фасцинантност је доводила до тога да су Мађари задивљени српским отпором према Турцима и сами учествовали у борби са српским народом .

то траје и дан данас , све док се не умеша та Немачка , одндо Аустриска нота преко Пољске са својим фашизмом.

Виктор Орбан је дао азил Гуревском када то нико није смео да уради .

Izgleda Orban Mađarsku ne smatra Zapadom, nego vrv misli na zapad EU, SAD, Kanadu i Australiju, a nije tajna da je on sukobu sa upravo tim zapadnin delom EU.
Interesantno da su sve te Madjarske i Poljske 90-ih i 2000-ih bile manje od makovog zrna , a sada cim su se malo podgojile i ojacale kao clanice EU pocele nesto da zanovetaju i brbljaju protiv te iste EU koja ih 'lebom hrani. :roll:

Interesantno da su sve te Madjarske i Poljske 90-ih i 2000-ih bile manje od makovog zrna , a sada cim su se malo podgojile i ojacale kao clanice EU pocele nesto da zanovetaju i brbljaju protiv te iste EU koja ih 'lebom hrani. :roll:

Као што жена не бежи од мужа када јој је добро , тако и Вишеградска група .

Да им је све како треба сигурно се не би бунил,и а то да их ЕУ лебом рани је глупост века .ЕУ их само искориштава , њихова природна боатства и профитира тако што и намеће своје прозводе.

Наравно да је могућа и на примеру В4 видимо да је могућа .Вишеградска група званично може да функционише као једна држава а тако могу и Србија, Македонија, Република Српска и Црна Гора
Ne sviđa ti se Open Balkan? :D

а то да их ЕУ лебом рани је глупост века
Nije glupost.
Skoro sva industrija po tim Poljskama, Ceskama, Slovackama, Madjarskama je stranog porekla. Npr. na teritoriji Madjarske postoje 3 fabrike automobila i sve su strane (citaj nemacke).
Da nema tih fabrika , kao i fondova EU, sve te zemlje bi zglajznule na nivo Srbije i slicnih mini-sengenlija. ;)

Мађари...по крви су већински Словени а по глави и језику Хуни...не може такав никад да буде добар са западом...народ су вредан највећег поштовања треба да будемо добри са њима...

Back