Fibi3
Iskusan
- Poruka
- 5.873
neeeee, nemoj jos, pa tek smo poceli 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jes zabole je da ti odgovori![]()
elem,
oces da ti ja muvnem temu na politiku il ces sama?
o neee
evo je vlas'
ja sam ko bubica,to se stronci diiiraaaa![]()
Pa ne al stvarno , sto bi nekog iz bg nerviralo to sto se oekuje etnicki cist beograd???
Ja da dodjem u Čačak i da me zaposle preko veze na neko fino mesto , kosu bi mi ocerupale one zenturace Čačanske ....al kad dodju ovde da studiraju knjizevnost ( e sto vole da studiraju knjizevnost) onda se zaposle u bg u osnovnoj skoli i uce decu padezima a ne znaju bre da govore kako treba ....GDE TO IMA ????
Pa samo u bg ...i opet im bg ne valja....
U jeeee al sam se raspredela ...
ma mene je smorila ta tema,ja to jos nisam nigde cula u svetu "bec beclijama" ili "rim rimljanima"nego se svi slobodno sele,sitne duse sta reci ,znas kad si siroma' pa se plasis da ne izgubis 5€ i sve gledas da l ce kasirka da te zayebe,a kad si faca onda kazes kasirki "e yebali te 5€ eto ti"
![]()
stron-ciiii
cujes sta linda kaa-zeeee?
sta ti imas da kazes na to-ooo?
Zaposle te na pijac![]()
evo udelicu ti ja, nemo da cmizdris
Jel vi vidite nesto ovde ???
Ja birekla da je neko nesto napisao , al ko ??'
Neki mali covek , nevidljiv prakticno![]()
Eto ko je frend a ne ova otvaracica teme, dosla da tarzi podrsku a nije nas podplatila ....pa eto to samo u bg moze !
VIKTIMIZACIJA !
UA!
![]()
![]()
evo udelicu ti ja, nemo da cmizdris
ja sam zena, ovo je problem koji me muci( i ja za malo da napustim krstaricu, al' rekoh- neces se tako lako predati)
a nisam znala gde da postavim, posto na pdf Beograd brisu![]()
ako postoji tema- veza sa strancem...