Vikend

• Začetnik teme Začetnik teme Oranz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Oranz

Elita
Poruka
24.257
...kako ga provodite?Idete u kupovinu,šetate sa nekim
nalazite se sa društvom na trač partiji,..ločete do subote
a u nedelju se treznite:lol:..pozorište,bioskop ili jednostavno
preblejite ceo a mozak na ispaši...pa raspalite:lol:

a u nedelju se treznite
:lol:..pozorište,bioskop ili jednostavno

s malom ispravkom ločem do ranih jutarnjih sati u nedelju :D

ostalo me ič ne zanima :mrgreen:

u kupovinu pod moranje
dete mi sada radi svake subote i nedelje, pa je na meni i nabavka i nedeljno sredjivanje kuce
meni je vikend ranije bio rezervisan za bazen, ali cu ove sezone da napravim pauzu
ove zime ce da bude boravak u prirodi sa drustvom i dzukelicama :heart:
druzenje sa prijateljima
pozoriste i bioskop u toku radne nedelje..

meni je svaki dan nedelja
razlika je sto kad je lepo vreme idem sa drugaricama na najlon,u petak vece skarabudzim neki rucak koji cu da nosim u ledince kod mojih.tamo sedimo oko dva,tri sata,oni obicno dodju kuci,ja odem kod drugarice .inace sve isto.u nedelju opet nosim rucak kod mojih,provedemo svi zajedno par sati.ne izlazim ni preko nedelje ni vikendom,lenja sam za to.u biskop ili pozoriste odem onda kad se nesto interesantno daje,nema veze sa danima.a ti?

- - - - - - - - - -

e vikendom menjam posteljinu :)

meni je svaki dan nedelja
razlika je sto kad je lepo vreme idem sa drugaricama na najlon,u petak vece skarabudzim neki rucak koji cu da nosim u ledince kod mojih.tamo sedimo oko dva,tri sata,oni obicno dodju kuci,ja odem kod drugarice .inace sve isto.u nedelju opet nosim rucak kod mojih,provedemo svi zajedno par sati.ne izlazim ni preko nedelje ni vikendom,lenja sam za to.u biskop ili pozoriste odem onda kad se nesto interesantno daje,nema veze sa danima.a ti?
Kako kad, obično izadjem u šetnju sa mojim čičom ono uparidimo se po jusi i hasi:lol:ako on ne radi, kad radi ponekad sa drugaricom jednom ili više kafica,tračerica kaće mir u svetu itd:mrgreen:nekad sama odem u park i gazim po suvom lišćeu, to me mentalno opušta.Subotom nekad sredjujem kuću ako to nisam obavila u toku nedelje a nedeljom se trudim da ne radim ništa, pa ni ručak ne kuvam jer se nedeljom i bog odmarao:D

e da, za ovaj vikend sam najavila deci radove u basti
jutros sam sa cerom pregrabuljala celu bastu i pokupila opalo lisce
pokupila neke kese i limenke iz sumice ispred kuce, koje su nevaspitani pobacali
sutra sam najavila sestricu da se snadje za motornu testeru da ne bi rucno testerisao staru kajsiju koja nam se osusila i koju treba da izvadimo

mene čeka moje lišće zuto i crveno jbt.ko da sam dete
ali oduvek sam volela to hodanje u jesen:) ineče bazen
je preko nedelje jedan dan a i vezbanje, uključiću se
ovih dana...

mene čeka moje lišće zuto i crveno jbt.ko da sam dete
ali oduvek sam volela to hodanje u jesen:) ineče bazen
je preko nedelje jedan dan a i vezbanje, uključiću se
ovih dana...

ja to lisce ne volim u svojoj basti, ali volim u sumi
narocito kestenovoj
pa ono setas vukuci noge kroz lisce koje susti i skupljas opalo kestenje
podjednako mi je zadovoljstvo i to skuljanje kestenja i skoljki kad sam u moru :)

ja to lisce ne volim u svojoj basti, ali volim u sumi
narocito kestenovoj
pa ono setas vukuci noge kroz lisce koje susti i skupljas opalo kestenje
podjednako mi je zadovoljstvo i to skuljanje kestenja i skoljki kad sam u moru :)
pa to, osećaj je divan još ja nakupim svašta
nešto i napravim aranzman za neki praznik.

Kada radiš po 12 h tokom nedelje, vikned dođe kao mala smrt.
Ne znam da li da spavam, da li da sredim kuću, da li da gledam fim, čitam, skim pre da se vidim...ili da samo preležim..
Onda se dovijam na razne načine, petkom uveće pospremim, pouključujem mašine...subotom se odrekem spavanja da budem napolju što više, obiđemo roditelje, vidimo se uveče sa nekim od društva...nedelja smor ali neophodan, kosa, nokti, brkovi :lol:, odemo na ručak i to je to...uveče neki film i spremanje za ponedeljak..
Naravno sve pod uslovom da vikend ne radimo..

Kad je toplo, svako slobodno vreme provodim napolju bilo da je vikend ili ne pa i ne primetim razliku između popodneva vikendom i drugim danima, a kad je hladno, ako ne moram da izađem iz pidžame vikendom, to smatram najlepšim uspehom.

Смуцање и кафанчење са мужем у суботу, судар са неком другарицом у недељу.

То ми је већ вишедеценијска рутина.

Kako kad, obično izadjem u šetnju sa mojim čičom ono uparidimo se po jusi i hasi:lol:ako on ne radi, kad radi ponekad sa drugaricom jednom ili više kafica,tračerica kaće mir u svetu itd:mrgreen:nekad sama odem u park i gazim po suvom lišćeu, to me mentalno opušta.Subotom nekad sredjujem kuću ako to nisam obavila u toku nedelje a nedeljom se trudim da ne radim ništa, pa ni ručak ne kuvam jer se nedeljom i bog odmarao:D

volela sam jako vikende kad sam bila dete.tad nije bilo bog zna sta da se gleda na tv,nije bilo mobilnih,kompa,mogao si samo da citas ili da se igras.nas su roditelji svaki vikend vodili na frusku goru ,nekad smo rostiljali,nekad smo samo setali.kad je lepo vreme,stavi se cebe na travu,pa tata posle rucka pusti tranzistor i slusa utakmicu,a mi moramo da cutimo:lol:
onda nas mama povede u setnju i tatu uvek nadjemo da spava,a trese se suma od utakmice
danas odvojiti decu od telefona je kao operacija.a i muzu kad kazem ajmo u sumu,on se prestravi

Vikendom najviše volim da izadjem van grada. Kada bih se ja pitala, polovinu svih vikenda bih koristila za pentranje po brdima, hajking, guste šume i valovite predele. Drugu polovinu bih koristila za lenja uživanja, sada su mahom takvi, doručkujemo pa šetamo, pijemo kafu pa kupimo ponešto, onda smo opet gladni pa da se prošetamo nakon jela...dodjem kući...e sada bi nam fino legao neki film...

Volimo pozorište i obično propratimo šta se već daje ali idemo i radnim danima, zavisi od predstave. Bioskop takodje, idemo čim zakukam da je nešto počelo da se prikazuje.

U nedelju sam ranije volela da se tokom prepodneva bavim nekim sportom a predvece ne volim da radim bilo sta...prija mi da se ušuškam.

Manje više, vikendi van grada, makar i na obližnjem brdu, dodju prijatna doza nedeljne promene. Uvek mi se čini da se preporodim.

mnogo su lepi vikendi. mnogo ih volim.
raznovrsno se provodim i raznovrsno se družim.
a obavim i nabavku, sređivanje gajbe i koješta još usput:heart:
glasam da se svaki dan u nedelji klizno tretira kao vikend shodno potrebama pojedinca :D

Back