Vikend u brvnari u Vrdniku skuplji od 10 dana na Skijatosu, Siciliji ili u Tunisu

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.757
Vikend u brvnari u Vrdniku skuplji od 10 dana na Skijatosu, Siciliji ili u Tunisu

fruske-terme-brvnara.jpg

Etno selo „Vrdnička kula“, hotel „Premier Aqua“ i „Fruške terme“, koji su u vlasništvu jedne osobe, ovog leta imaju „promotivne“ ponude koje su višestruko skuplje od odličnih hotela na vrhunskim destinacijama – Antalija, Skijatos, Tunis, Hurgada, Krit, Sicilija…

Tako jedan vikend za dvoje u hotelu „Premier Aqua“, koji uključuje noćenje sa doručkom i korišćenje SPA sadržaja, košta do 2.000 €! Nešto jeftinije su „Fruške terme“, gde takav vikend-aranžman košta od 538 do 644 €.

U hotelu Premier Aqua za jedan vikend za dvoje početkom jula, u zavisnosti od smeštajne jedinice, najniža cena je 284 €, a nasjkuplja 1.998 €, koliko košta “predsednički apartman”. Prema kojem predsedniku je pravljen ovaj apartman možemo samo da nagađamo, ali ako uzmemo u obzir da je ovaj aranžman duplo skuplji od “kraljevskog apartmana”, koji je tričavih 998 € za dva noćenja, izbor pada na jednog.

Etno selo „Vrdnička kula“ nudi smeštaj za dve osobe za vikend i to po ceni od 400 € dinara u malom bungalovu. Istina je da za ovu svotu dobijate i brčkanje u bazenu i “predivan” doručak, ali je cifra za letnju sezonu u prirodi i to u Vrdnik zaista velika.

Ako uporedimo cene sa nekim od destinacija za kojima građani Srbije čeznu, dobijemo sledeće:

Hurgada čarter let 11 noćenja od 3. do 15. jula je 699 €, standardan let je za 100 € skuplji. Dakle, 11 dana u hotelu sa 4 zvezdice, uključujući i let avionom, i dalje su jeftinije od prosečnog vikenda sa 2 noćenja kod „kralja Vrdnika“.

Ugovor između Promonta i Ministarstva privrede iz novembra 2018. pokazuje da je država subvencionisala projekat koji se odnosi na kompleks Vrdnička kula sa 2.631.346 evra.

Pokusavam da razumem u cemu je ovde problem? Na danasnje vreme kako ces da dodjes do Tunisa , jos bolje kako ces da se vratis? Vrdnik nema more, ali za mene bi bio mnogo privlacniji od onih mravinjaka na Halkidikiju, ili daleko bilo Budve.
Imas na vrsackom bregu hotel koji nije toliko skup, oko 200 ojra za noc u sezoni, ali ti garantujem da ces se posle 3-4 dana u istom osecati mnogo bolje nego da si isla u neki od grckih mravinjaka.

Pokusavam da razumem u cemu je ovde problem? Na danasnje vreme kako ces da dodjes do Tunisa , jos bolje kako ces da se vratis? Vrdnik nema more, ali za mene bi bio mnogo privlacniji od onih mravinjaka na Halkidikiju, ili daleko bilo Budve.
Imas na vrsackom bregu hotel koji nije toliko skup, oko 200 ojra za noc u sezoni, ali ti garantujem da ces se posle 3-4 dana u istom osecati mnogo bolje nego da si isla u neki od grckih mravinjaka.
Nije problem, naravno. Svako ce da izdvoji koliko ima i otici gde zeli.
Svuda u svetu mogu se naci ekstra smestaji sa neverovatnim pogledom i lokacijom za 100 max 200 evra...Ovo se granici vec sa cenama Maldiva.

Nase sranje kosta 200e noc, za te pare bolje da mi plate 2 meseca informatike. Proseravanje. Mozes da odes u Hilton recimo Pariz za manje od 200e noc

Pa i dvesta evra za noć je preterano.
U Vrdniku sam bila pre nekih 18 g. Bilo je lepo, termalna voda i lepa priroda. Sada čujem da su cene otišle ihahaj.

Back