Vikend švaleracija

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Upravo i ja htedoh spomenuti banju Vrdnik.
Meni je jedna od bivših žena nahvalila Vrdnik samo tako, posebno su me zanimale njene egzibicije u spa centru, umela je to onako plastično da dočara. :lol: Mislim nije da me lože priče o njenim avanturama, ali kad je narator za medalju. :lol:

Zapravo svi ga hvale, od matorih reumatičara do seksi vikend turista. Nisam ni ja boravio kao turista, ali onako u prolazu delovao je kao fini kutak, priroda, ugostiteljski sadržaji, kulturno-istorijski spomenici itd.

Upravo i ja htedoh spomenuti banju Vrdnik.
Meni je jedna od bivših žena nahvalila Vrdnik samo tako, posebno su me zanimale njene egzibicije u spa centru, umela je to onako plastično da dočara. :lol: Mislim nije da me lože priče o njenim avanturama, ali kad je narator za medalju. :lol:

Zapravo svi ga hvale, od matorih reumatičara do seksi vikend turista. Nisam ni ja boravio kao turista, ali onako u prolazu delovao je kao fini kutak, priroda, ugostiteljski sadržaji, kulturno-istorijski spomenici itd.
kulturno-istorijski spomenici su baš ono zbog čega želim tamo da odem u švaleraciju, hvala na preporuci!

Bila je neka riba na forumu pre par godina, pisala je većma na Politici, ja sam zinuo kad je u nekoj neobaveznoj temi spomenula jedan znameniti motel kraj Tise u kontekstu tog vikend seks turizma. :)))) Bilo je ono: *Zipa snaše, šta ona zna''...

Back