- Poruka
- 389.200
Gde idete vikendom u švaleraciu i koja bi mesta preporucili 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde idete vikendom u švaleraciu i koja bi mesta preporucili![]()
uglavnom se ide negde u kukuruze ili suncokret, ne valja gde je pšenica i to, niske su mnogo biljke, nije dobar štek..Gde idete vikendom u švaleraciu i koja bi mesta preporucili![]()
kulturno-istorijski spomenici su baš ono zbog čega želim tamo da odem u švaleraciju, hvala na preporuci!Upravo i ja htedoh spomenuti banju Vrdnik.
Meni je jedna od bivših žena nahvalila Vrdnik samo tako, posebno su me zanimale njene egzibicije u spa centru, umela je to onako plastično da dočara.Mislim nije da me lože priče o njenim avanturama, ali kad je narator za medalju.
Zapravo svi ga hvale, od matorih reumatičara do seksi vikend turista. Nisam ni ja boravio kao turista, ali onako u prolazu delovao je kao fini kutak, priroda, ugostiteljski sadržaji, kulturno-istorijski spomenici itd.
Ebg kad ima manastira, moraju se spomenuti.kulturno-istorijski spomenici su baš ono zbog čega želim tamo da odem u švaleraciju, hvala na preporuci!
vrlo demorališuće za švaleraciju.. : (Spomenik palom junaku
Ja sam mislio na bungalove u Vrdniku.kulturno-istorijski spomenici su baš ono zbog čega želim tamo da odem u švaleraciju, hvala na preporuci!
pa ne, ja baš želim da se švaleram među spomenicima.. to još nisam probala, a valja se sve probati u životu..Ebg kad ima manastira, moraju se spomenuti.Ja sam išao zbog pijaće vode, pa ne potenciram moj razlog boravka, neka ljudi biraju šta ih zanima.
Neko bi zbog vina zapalio tamo.
ti si dakle veći švaler od dače, on je više turista.. : ))Ja sam mislio na bungalove u Vrdniku.
Kod nas je bilo aktuelno švaleranje na sportskim aerodromima na obodima grada, to su sad industrijske zone i groblje, znači ko je na vreme osetio taj šmek, to mu je...pa ne, ja baš želim da se švaleram među spomenicima.. to još nisam probala, a valja se sve probati u životu..
Lokalno groblje je ekonomičniji izbor.pa ne, ja baš želim da se švaleram među spomenicima.. to još nisam probala, a valja se sve probati u životu..
не идем никуд
Možda su imali sastanak mesnog odbora.Bila je neka riba na forumu pre par godina, pisala je većma na Politici, ja sam zinuo kad je u nekoj neobaveznoj temi spomenula jedan znameniti motel kraj Tise u kontekstu tog vikend seks turizma.))) Bilo je ono: *Zipa snaše, šta ona zna''...
Kolega Izni prožima.Možda su imali sastanak mesnog odbora.