Vikend ponuda ?

Vikend je bio sada pre tri dana i desilo se..... :roll: :(
Isprva je bilo sve prijateljski, opušteno, pravo zezanje. Ali drugo veče odemo na žurku kod nekih Holanđana na koje smo nabasali tamo. Atmosfera je bila opasna: muzika, piće, Lale duvaju ko da im je to bio posledni dan, ja ne duvam jer mi smeta, ali smo oboje popili malo više. :? Kasnije su banuli neki lokalni tipovi i poceli da smaraju pa smo se nas dvoje vratili u sobu. I onda se desilo :roll: :oops: Ja kada pređem svoju granicu sa alkoholom ne mogu da cooliram. Ne znam ko je prvi počeo, ali smo završili u krevetu :oops:
Sad me slobodno linčujte! Put natrag je bio leden. Očekivala sam da me neće ostaviti na miru ali on se potpuno povukao. Valjda kapira da od "nas" neće biti ništa :( Baš sam guska!

Nina #.#:
Ja kada pređem svoju granicu sa alkoholom ne mogu da cooliram. Ne znam ko je prvi počeo, ali smo završili u krevetu :oops:
Sad me slobodno linčujte! Put natrag je bio leden. Očekivala sam da me neće ostaviti na miru ali on se potpuno povukao. Valjda kapira da od "nas" neće biti ništa :( Baš sam guska!

Dala si mu $to si planirala... dobio je $to je zheleo.. Krstarica sita i forum na broju.. putuj cLickumane :)

... pa ovo baš bila priča sa uvodom i razradom. Zaključak bio ili će tek da bude?
Simpatično. :wink:
Malo ne razumem tvoje post-vikend želje?
----------------------------------------------------

BG Pastuv:
... Lepo se kaze, direct u oci sta se zeli, daleko je lakse, a devojke se zamisle i nasmeju pa kazu ...kako si ti samouveren
Osim ako si ružan.
Onda se nasmeju i kažu - zašto si ti samouveren? :roll:

Back