Vikend ponuda ?

Nina #.#

Početnik
Poruka
43
Šta kažete o ovome
dobar drug sa faksa me zove da idemo na "produženi vikend" na planinu?? :shock: e nebi ja imala ništa protiv ali mi se čini da iza toga stoji ono nešto "više". Znam da je trenutno sobodan to jest nema nikoga, ali ne mogu da ga provalim totalno! :? mi smo baš dobri drugovi al on je nekako zatvoren pa ga ne možeš pročitati uvek.... :shock:

Nebi volela da tamo saznam nešto što mi se kuva. Bilo bi nam totalno trulo. Dečkić je fin ali to je sve. Ma znate veććććććć :D

Pa, i dobri drugovi znaju ponekad da iznenade... pogotovo samci...
ali ne mislim da će mu pasti na pamet da te siluje, pogotovo ako popije malo više...
flert je neizbežan, a sex... :roll: Hm?

Izgleda da si i ti slobodna... :roll: pa...

Odkud znas da ga to nece jos vise uzbuditi mozda :lol:
Nego Nina, ne vidim zasto ga ne bi pitala lepo sta sve namerava. Kad ti je vec dobar drug. Trece ako mu je namera hopa-cupa, opet ne znam sa mozes da izgubis... ali da ostane na vikend shemi!

:lol: :lol: :lol:
Extra iskusno. Nego nije to.. neće čovek da me tamo svučenih pantalona juri po planini. :lol: Bojim se običnog muvanja jer bi ga ja odbila a to bi značilo kraj prijateljstva. A što više o tome razmišljam sve više verujem da sam u pravu sa sumnjama. Šta ću kad je vezan ko čvor. Kada bi ga unapred pitala nebi priznao ni mrtav :roll:
A vikend (to je onaj sledeći) se bliži :P

Ne vodi te on na vrh planine, da mu andjeli visine kazhu ime. Niti ce ti pominjati nekakve dubine mora i da tamo trazhi zaboravljene tajne plime :wink:

Ako je iole normalan sigurno te vodi da te smuva i da postigne sat i po erekcije na chistom planinskom vazduhu.

Pali ne zhali!

Nina #.#:
Šta kažete o ovome
dobar drug sa faksa me zove da idemo na "produženi vikend" na planinu?? :shock: e nebi ja imala ništa protiv ali mi se čini da iza toga stoji ono nešto "više". Znam da je trenutno sobodan to jest nema nikoga, ali ne mogu da ga provalim totalno! :? mi smo baš dobri drugovi al on je nekako zatvoren pa ga ne možeš pročitati uvek.... :shock:

Nebi volela da tamo saznam nešto što mi se kuva. Bilo bi nam totalno trulo. Dečkić je fin ali to je sve. Ma znate veććććććć :D
Nijedan muskarac ne zove devojku "negde" a da pritom nije smislio nesto vise od druzenja 8)

Uvek su mi na zivce isle mlakonje koje okolisaju kao kisa oko Kragujevca. Lepo se kaze, direct u oci sta se zeli, daleko je lakse, a devojke se zamisle i nasmeju pa kazu ...kako si ti samouveren```
Ako ga poznajes dugo, flertuj kroz razgovor pa probaj da ispipas sta je namerio....planina, malo dalje od civilizacije i sa slabim sansama da imas prijem i kontakt telefonom....... :roll:

Kad_LupimLupim:
Odkud znas da ga to nece jos vise uzbuditi mozda :lol:
Nego Nina, ne vidim zasto ga ne bi pitala lepo sta sve namerava. Kad ti je vec dobar drug. Trece ako mu je namera hopa-cupa, opet ne znam sa mozes da izgubis... ali da ostane na vikend shemi!

Ako ga pita, i on kaže da bi....

Onda ona kaže može na planinu, ali samo kao drugari....

Posle i ako poželi , neće ga dobiti kroz "romantiku" , tj. neće biti flerta na planini...

Što bi možda značilo da će joj biti dosadno....

Nina #.#:
:lol: :lol: :lol:
Extra iskusno. Nego nije to.. neće čovek da me tamo svučenih pantalona juri po planini. :lol: Bojim se običnog muvanja jer bi ga ja odbila a to bi značilo kraj prijateljstva. A što više o tome razmišljam sve više verujem da sam u pravu sa sumnjama. Šta ću kad je vezan ko čvor. Kada bi ga unapred pitala nebi priznao ni mrtav :roll:
A vikend (to je onaj sledeći) se bliži :P

100% ce te muvati tamo. Predlozi mu da pozovete jos nekog, pa posmatraj njegovu reakciju i videces i sama.
Da te zove npr. na ekskurziju ili negde gde mu je glupo da ide sam, to i ne bi moralo da znaci da zeli nesto vise, ali na planinu, pa jos samo vas dvoje...

A sta ako je covek spremio tri kamere i opremio kolibu najsavremenijim uredjajima za snimanje slike (i zvuka), te :twisted: angazovao dodatih nekoliko crnaca... pa za slucaj da neces s njim...

Ej mojne da zezas coveka, da mu dajes lazne nade da rokne brdo para i onda nista. Pomisli malo kako ce se on osecati posle...ako sprovedes efendijin plan.

Shvati da mu se svidjas i da hoce da te muva. Pa ako hoces idi, ako neces nemoj, al nemoj da ga zezas.

Pero najbliži si tome što mislim. Ostalima hvala na duhovitim porukama :) Ja sam na ivici slutnje da nešto smera. Nisam vam rekla celu priču. Zajedno smo spremali i položili ispit u aprilu pa je bilo "u jeee šta ćemo sada" :D često izađemo na kafu ili nešto, čisto kao friends. sad ne znam za ovo.............
Nego nešto je kenjkav u zadnje vreme i izgleda da se razboljeva pa možda odustane od ponude. ima još 3 dana. jao kako sam pokvarena :twisted: :(

Back