Vikend brak?!

Moze ona da zaradjuje vise ali da to ne naglasava...
A sto bi on ostao kuci?

Mislim da nisu svi muskarci isti... sve zavisi kako se postavis i kako ga naviknes... moj momak i ja imamo raspodelu poslova ali ako ja tri dana zaredom napravim rucak i perem sudove, cetvrti se vec podrazumeva... e tu zena mora biti istrajna... kad poludim pa ostavim sude 2 dana u sudoperi-jezim se kad ih vidim ali necu da ih operem...i onda gospodin na kraju opere... i tako za dosta stvari...

Mislim da to bas i ne moze da uspe cim ti nisi sigurna u to. To mesanje u neciju vezu, brak je najgore od svega. Naravno da treba da voli svoju mamu, ali ne po cenu tebe. Bas me zanima cime se bavis kada imas toliko vecu platu od njega, mada je to nebitno u celoj prici. Treba da znas i to da se kolo srece okrece, vrlo je moguce da ce posle nekog vremena on biti taj koji ce izdrzavati porodicu, vidis li se sa njim u toj situaciji?:roll:

:evil:
vikend brak ne postoji!!!! ja sam imala takav brak.yiveli u istom gradu,da bi na kraju on otisao kod svoje majke da yivi posle smrti njegovog oca.ja sam ostala u stanu sa decom i yapoceli vikend brak......islo kaklo islo da bi se na kraju toliko udaljili da se cujemo tel. tri puta nedeljno i videli jednom nedeljno kad dodje u stan da vidi klince.yadnji put je prespavao prosle god. u januaru...... da skratim pricu ne verujem muskarcima ni u brak.....eto jedna istina yivota.nikad ne ynas sta ce te snaci u yivotu.....​

Back