Nemoguća Могућност seriously? VIP Poruka 13.027 30.03.2024. u 18:48 - vika #1 Mama se na mene vika da se vika ne vika vika, nego se vika vika kaže ko nije sastavio sta se vika, da obrnemo stvar Mama meni kaže da se kaže ne kaže kaže, nego se kaže kaže vika!
Mama se na mene vika da se vika ne vika vika, nego se vika vika kaže ko nije sastavio sta se vika, da obrnemo stvar Mama meni kaže da se kaže ne kaže kaže, nego se kaže kaže vika!
Kizanovic Aktivan član Poruka 1.744 30.03.2024. u 19:11 - vika #2 Nemoguća Могућност: Mama se na mene vika da se vika ne vika vika, nego se vika vika kaže ko nije sastavio sta se vika, da obrnemo stvar Mama meni kaže da se kaže ne kaže kaže, nego se kaže kaže vika! Kliknite za proširenje... Jel si ti mali Perica?
Nemoguća Могућност: Mama se na mene vika da se vika ne vika vika, nego se vika vika kaže ko nije sastavio sta se vika, da obrnemo stvar Mama meni kaže da se kaže ne kaže kaže, nego se kaže kaže vika! Kliknite za proširenje... Jel si ti mali Perica?
Nemoguća Могућност seriously? VIP Poruka 13.027 30.03.2024. u 21:18 - vika #4 Vranjski bez muku u 25 lekcije