VIII i XII kuca +tranzit Saturna

ristanovicsrb28

Primećen član
Poruka
508
Volela bih da neko strucan kaze nesto vise o ovim kucama i planetama u njima.Mene konkretno interesuje da mi neko ko je voljan protimaci sledece;8 kuca vecinom u Biku,malo u Blizancima.Mars i Venera u Biku,Saturn u Blizancima.Venera kvinkunks Uran u 1 kuci u Vagi,Mars konjukcija Saturn i trigon Pluton u 12 kuci.Saturn u sekstilu sa Suncem u 6kuci,sekstilu sa Mesecom u 10 kuci,opoziciji sa Neptunom u drugoj itrigonu sa Plutonom u 12kuci. 12 kuca u Devici i Vagi,Pluton na nultom stepenu Vage.Pluton pored vec pomenutih aspekata u sekstilu sa Neptunom,opoziciji sa Suncem i sekstilu sa Mesecom.E sada znam da sam bila preopsirna,ne uzmite mi za zlo ali ovo me mnoooogo interesuje,pa ako bi neko bio voljan...bas bih bila zahvalna na tumacenju.Takodje bih volela da cujem i iskustva drugih sa ovim kucama ,narocito pri tranzitu Saturna kroz njih.

Saturn mi je prosao kroz VIII kucu pre otprilike 2 godine. VIII mi je u Raku, a mesec mi je u II kuci, koja je u Jarcu. Uglavnom, zapala sam tada u jako velike novcane neprilike. Plus sam morala jednom da idem kod sudije za preksaje, zbog gluposti, ali eto, prvi put u zivotu mi se tako nesto desilo i dozivela sam to jako traumaticno. Uskoro, za nekih godinu i po, me ocekuje Saturnov povratak, pa videcu... :D

Mislim da bi te interesovalo da pročitaš ovu stranu:
Saturnov povratak

Pozdrav
Krinka

Aaaaaa,to je znaci taj cuveni povratak Saturana.E pa ja sam ga dozivela i jedava nekako prezivela pre nekih 6-7 godina(prolazak kroz osmu kucu).Sto bi rekao nas narod pu,pu,daleko bilo.Meni je jos Saturn u 8. kuci sa Venerom vladarkom horoskopa i sa Marsom vladarem moga znaka pa da vidis belaja.Upala sam u takvu depresiju da je to bilo strasno,a o dugovima da ne pricam,i sve sto sam postigla bilo je sa toliko bola i muke daje nije bilo ni za pricu.Srecom to je proslo ali sada ponovo dolazi 12. kuca sa natalnim Plutonom ,pa sve po redu sa teskim planetama tako da ziva nisam.Ali ko zna,mozda ovaj put prodjem lakse...bar se tesim.Pozdrav!

Back