- Poruka
- 13.394
( Ne znam gde ova tema pripada.
Neka je moderatori preurede posle )
Koji izvori uticu na vidovitost?
I kako uvezbati do maksimuma.
Nije okultizam?
Pamtim to kao da je juce bilo,
vozio sam se kroz crnu goru sa rodjacima na more, i kroz sve te planine i kanjone.
Isli smo stojadinom kada je jos bio to nov auto.
Negde na pola puta iz cista mira zamolio sam rodjaka da stane.
Iza nas odjedamput druga kola su prosla, zaobilazila su kamion na negde oko 20 m od nas, auto je se srusio u provaliju, srecom nekako sam udesio nemam pojma kako da ispod njega bude grmlje niko nije poginuo.
Ali, na celom tom putu nije bilo niti jedno drvo niti zbun. Vec jako velika provalija.
Da li je za to zaduzena moja bioloska dnk spirala ili efekat leptira?
Mogu tacno da podesim nekako odredjena desavanja kad pomislim da idem u radnju znam koji ce ljudi tamo biti, ako mi se ne svidja slika, mogu da zamislim da ce zena da kupi manje namernica i red na cekanje ce biti manji. Volio bi da znam kako se zove ta nauka?
Jer npr, ne znam sa kim pricam, ali volio bih je uvezbati.
Treba mi koncentracija?
Neka je moderatori preurede posle )
Koji izvori uticu na vidovitost?
I kako uvezbati do maksimuma.
Nije okultizam?
Pamtim to kao da je juce bilo,
vozio sam se kroz crnu goru sa rodjacima na more, i kroz sve te planine i kanjone.
Isli smo stojadinom kada je jos bio to nov auto.
Negde na pola puta iz cista mira zamolio sam rodjaka da stane.
Iza nas odjedamput druga kola su prosla, zaobilazila su kamion na negde oko 20 m od nas, auto je se srusio u provaliju, srecom nekako sam udesio nemam pojma kako da ispod njega bude grmlje niko nije poginuo.
Ali, na celom tom putu nije bilo niti jedno drvo niti zbun. Vec jako velika provalija.
Da li je za to zaduzena moja bioloska dnk spirala ili efekat leptira?
Mogu tacno da podesim nekako odredjena desavanja kad pomislim da idem u radnju znam koji ce ljudi tamo biti, ako mi se ne svidja slika, mogu da zamislim da ce zena da kupi manje namernica i red na cekanje ce biti manji. Volio bi da znam kako se zove ta nauka?
Jer npr, ne znam sa kim pricam, ali volio bih je uvezbati.
Treba mi koncentracija?