Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
Da li ucestvujete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Они који учествују ти вероватно неће гласати...
Mene zanima forumska populacija.
Знам да те занима али како неко ко је учествује да ти одговориТема ти је глупа са поентом да кажеш "ПатиЈоте што нисте на Космету". Према томе не сери.
A oce li se hodocastiti usput prodavnice sa kompjuterima i sportskom opremom i po koji restoran Mc Donaldsa ko u dobra stara vremena ?![]()
Naravno da ucestvujem,evo pisem u hoduDa li ucestvujete?
A oce li se hodocastiti usput prodavnice sa kompjuterima i sportskom opremom i po koji restoran Mc Donaldsa ko u dobra stara vremena ?![]()
nikada mi nije bilo jasno zasto se velica bitka na kosovu 28 juna 1389 godine kad je ona izgubljena od strane srba.razumeo bih da neko velica pobedu,ali poraz...ne shvatam?da li se velica tadasnja srpska nesloga i to sto su turci odneli pobedu zahvaljujuci toj srpskoj neslozi ili?
srbin sam i student istorije ali opet ne shvatam.
tebi mogu da daju samo qitu usta posto se nista drugo ne bi primilo ,kakvi crni kalasiДа, а у повратку ће нам дати калаше, само бедак што ћеш имати времена да збришеш док пешака стигнемо натраг кући!
Nisi jedinija slucajno kliknuo na da umesto ne
tebi mogu da daju samo qitu usta posto se nista drugo ne bi primilo ,kakvi crni kalasi![]()
neka fala nisam u tom fazonu ,al ne ocajavaj nacices ti vec nekog toplog brata na marsu da se druzite u prijatnim letnjim nocima![]()